Schmied Zoli arra vágyik, hogy ott éljen, ahol a családja

A mi kis falunk papja sokáig szerette volna kipróbálni magát külföldön is, ám most már nem álmodozik arról, hogy máshol éljen…

Schmied Zoli azt mondja, a fiatalkorából kimaradt, hogy egy évet külföldön tanulhasson, és ezáltal világot lásson. Talán emiatt is égett benne sokáig a vágy, hogy milyen jó volna, ha szerencsét próbálhatna a határon túl. „Most már persze más a helyzet, hiszen nagyon nehéz lenne a szakmámban, bárhol máshol a nagyvilágban elhelyezkedni. Nyilván akkor azt a nyelvet anyanyelvi szinten kellene tudni, az meg soha nem lesz meg, mert nem abba születtem bele” – magyarázta mosolyogva A mi kis falunk szereplője úgy véli, bármilyen jól beszél valaki angolul, ahhoz óriási szerencse kellene, hogy magyarként külföldön fényes karriert fusson be. „Persze volt már ilyenre is példa…” – jegyezte meg Zoli, majd hozzátette, ugyan tudja, hogy neki ez nem fog összejönni, azért sosem zárja ki a lehetőségét: „Nem álmodozom arról, hogy máshol éljek. Nekem az a vágyam, hogy itt legyek, ahol a családom van, a többi meg úgyis adódik magától.”

„Csak tesszük, amit kell”

Hálás, hogy még mindig részese lehet A mis kis falunknak

A mi kis falunknak a rajongók örömére immár a nyolcadik évada megy az RTL-en. Zoli elárulta, hogy amikor belekezdtek az egészbe, úgy voltak vele, majd meglátják, mi lesz belőle: „Óriási szerencse és siker, hogy még most is forgatjuk a sorozatot. Hálásnak kell lenni azért, hogy a részesei lehetünk egy olyan dolognak, amit ennyire szeretnek a nézők. Amúgy soha nem gondolunk bele, hogy mennyi van még A mi kis falunkban. Csak tesszük, amit kell, aztán, ha minden jól sikerül, talán sokáig tudjuk csinálni.”

Zoli a beszélgetés végére egy kis kulisszatitkot is elárult nekünk. „Több ruhát »elfogyasztottam« már A mi kis falunk papjaként. Tavaly és tavalyelőtt is kaptam újat. A legelső sokat volt rajtam, így hamar elkopott. Most azért már tovább bírja a reverenda, mert többször van rajtam futós cucc és olykor civil öltözék is” – nevetett fel a jóképű színész.

Scroll to Top