Betörtek Afra Saracogluhoz! Az Aranyifjú Seyranja pánikrohamot kapott

A szép színésznőt sokkolta a látvány, ami akkor fogadta, amikor egy fárasztó forgatási nap után hazaért.

Afra Saracoglu élete külső szemlélőként tökéletesnek tűnik. Sikeres a munkájában, s úgy tűnik végre boldog a sorozatbéli partnere, a Feritet játszó Mert Ramazan Demir oldalán. Ennek ellenére Afrával is történnek rossz dolgok. A legutóbbi incidens például pánikrohamot váltott ki nála.

A szép színésznő javában forgatja Az Aranyifjú második évadát, s mondhatni, most ez volt a szerencséje. Ugyanis emiatt nem tartózkodott otthon, amikor betörtek az új luxuslakásába. Ahová Afra egyébként pár hónapja költözött be. Akkor éppen úgy tűnt, hogy végleg szakítottak Mert Ramazannal, s úgy érezte, jobb lesz egy új helyen elkezdeni a szingli életet. Nem mellesleg a munka szempontjából is jónak tűnt az új ingatlan, mert lényegesen közelebb van a fő forgatási helyszínekhez, mint az előző lakhelye.

Talán emiatt is van az, hogy bár Afra és Mert Ramazan kibékültek a színésznő mégis megtartotta az új lakását.

Sok mindent elvittek

A török lapok arról számoltak be, amikor Az Aranyifjú Seyranja hazaért az ominózus napon elszörnyedve látta, hogy mi történt, s pánikrohamot kapott. Mint kiderült, felforgatták a lakást, s több ékszerét, s más, értékes és könnyen mozdítható dolgot is elvittek a betörők.

Ez azért nem Afra háza, ezzel az ingatlannal a sorozatban lehet találkozni

„Nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy idegenek jártak az otthonomban. Nem is igazán szeretnék erről beszélni vagy erre gondolni. Nagyon megijedtem, és még most sem érzem magam biztonságban. Remélem ilyen soha többet nem fog megtörténni velem” – nyilatkozott az esetről Afra.

Scroll to Top