Puskás-Dallos Bogi: imádunk a kisfiunkkal utazgatni

Teljesen más édes kettesben a szerelmünkkel a világot járni, mint amikor már egy kisbaba is csatlakozik hozzánk, ám Puskás-Dallos Bogi azt mondja, ő és a férje nagyon szeretnek hármasban, a kis Ábellel utazgatni.

Noha Puskás-Dallos Bogi és a férje, Puskás Peti nem tudnak gyakran kettesben programozni, ám, amikor sikerül megoldaniuk, szívesen mennek el például mozizni. Azt, hogy milyen filmre üljenek be, általában a ValóVilág műsorvezetője választja ki, ő pedig általában valamilyen izgalmas akciófilm mellett dönt, mert szerinte, ha már a nagyvásznon néznek valamit, akkor az legyen látványos. „Az én szívem inkább a romantikus produkciók felé húz, de az az igazság, hogy a férjemmel bármit szívesen megnézek” – nevetett fel a csinos énekesnő, aki nagyon örül annak, ha egy kicsit kikapcsolódhatnak együtt, ám ilyenkor is sokat gondol kilenc hónapos gyermekükre. „Úgy szoktam eljönni otthonról, hogy bár tudom, Ábel jó helyen van a nagyszülőkkel, mindig megkérem őket, írjanak, ha elaludt, hogy minden rendben van-e. A szívem és az agyam egy része mindig a kisfiamnál marad.”

Utazás babával

Bogiék mindig is szerették a nagyvilágot járni, s ezt a szenvedélyüket nem adták fel csak azért, mert gyermekük született. Több külföldi vakáción túl vannak már, amit hármasban éltek át.

A csinos énekesnő azt mondja, hogy amióta világra jött a gyermeke, úgy érzi, sokkal gyorsabban telik az idő

Azt gondolom, hogy az utazás azért valahol babafüggő. Ha Ábel nem ilyen lenne, lehet, nem mertem volna bevállalni vele ezeket a nyaralásokat. A kisfiunk nagyon barátságos, és azt látom rajta, hogy élvezi, ha útra kelünk, illetve könnyen alkalmazkodik a környezetváltáshoz. Persze más így utazni, mint a férjemmel kettesben” – nevetett fel Bogi, aki azt is elmesélte nekünk, mit fogadott meg, mielőtt édesanyává vált:

„Sok anya bünteti és ostorozza magát, ha például nyilvánosan sír a gyermeke, mert azt gondolja, hogy akik ezt látják, rossz anyának hiszik. Én ezt teljesen elengedtem, inkább több mint kevesebb sikerrel. Ehhez persze kell egy olyan férj, mint amilyen Peti, aki maximálisan támogat engem, és szerencsére Ábel is elég jó baba, ritkán van nagy pánik, de ha előfordul, ő akkor is csak egy baba.”

„Szeretek otthon bekuckózni”

Bogi nagyon élvezi az anyaságot, s ugyan Ábel még nem alussza át az éjszakákat, ha fel is ébred, hamar visszaszenderedik. „Szerintem nem az a baj, ha többször felkel a kicsi, hanem az, amikor hosszú órákig fent van. Az a nagyon nehéz” – magyarázta Bogi, aki úgy véli, lehet, úgy tűnik, hogy ő egy extrovertált személyiség, és imád „kifelé élni”, valójában eléggé befelé forduló típus: „Szeretek Ábellel otthon bekuckózni, és a babakocsis sétákban is bármikor benne vagyok.”

Scroll to Top