Pinar Deniz nagyon megváltozott

A kiszivárgott képek tanúsága szerint a 29 éves színésznő úgy néz ki, mintha legalább 10 évet öregedett volna.

Mindez nem véletlen, és összefügg a Titkok hálójábannal, amely sorozat új évadának premierjére a napokban, egészen pontosan szeptember 24-én, vasárnap kerül sor Törökországban. A hazánkban is népszerű széria előzeteseit azonban pár napja már vetítik, és ezekben a Pinar által éltre keltett Dzseylin nagyon másképpen fest, mint azt a rajongók a korábbi évadokban megszokták.

Ennek pedig nem más az oka, mint hogy a Titkok hálójában cselekménye nem ott folytatódik, ahol az előző szezon végén abbamaradt. Egy elég komoly időugrással indul a folytatás, és ehhez mérten alakították át Dzseylin és természetesen ezzel együtt Pinar külsejét.

A legszembetűnőbb változás a merőben más hajviselet, ezen belül a frufru. Ez már önmagában is idősebbé varázsolta a színésznőt. A rajongók vélemény persze megoszlik, de sokan vannak, akik megjegyezték, a Titkok hálójában főhősnője nem az előnyére változott. Mások ugyanakkor Pinar védelmére keltek, mondván, ha egyszer most az a feladat, hogy a saját koránál idősebb Dzseylint személyesítsen meg, logikus, hogy egy kicsit megkopott a karakter szépsége.

A török nézők persze más okokból is nagyon várják már a Titkok hálójában (Yargi) folytatását, de ezen okokhoz most már csatlakozott az is, hogy miként mutat majd a képernyőkön a kissé idősebb Dzseylin. 

Scroll to Top