Pető Brúnó: Néha eltávolodnak a barátok

Céltudatos srácnak tartja magát a Zsákbamacska házigazdája, aki úgy érzi, hogy jó irányba halad az élete. Brúnó igyekszik is erről az útról csak hébe-hóba letérni…

Pető Brúnó azt mondja, sok embert megismert azelőtt, hogy híres lett volna, s a mai napig leginkább ez a közeg veszi őt körül. Az énekes azt is hozzátette, mindenképpen különbséget kell tenni barát és haver között. „Az előbbieket egy kezemen meg tudom számolni, az utóbbi már egy sokkal szélesebb kör. Persze a haverok sem közömbösek a számomra” – magyarázta a Zsákbamacska műsorvezetője, aki úgy véli, néha szimplán az élet hozza úgy, hogy az ember valakivel, aki korábban hosszú évekig a legjobb barátja volt, már nem igazán tartja a kapcsolatot.

„Ha a másik elköltözik például külföldre, és nem akkor ér rá, mint amikor én, olyankor hamar el tud tűnni a mindennapos, megszokott viszony. Nem leszel vele emiatt rosszban, csak ez már nem ugyanaz a barátság, mint ami korábban volt kettőtök között.”

„Céltudatos srác vagyok”

Brúnó nagyon élvezte a forgatást Marics Petivel, a Zsákbamacska másik műsorvezetőjével, akivel a mindennapokban is jó barátságot ápol

Brúnó arról is mesélt nekünk, hogy sokáig azt gondolta, a foci lesz az élete, így leginkább erre koncentrált, ám később, amikor jött a zene, elkezdett körvonalazódni benne, hogy mivel is szeretne a későbbiekben foglalkozni. „Elég céltudatos srác vagyok, úgyhogy akkor már valahol legbelül éreztem, hogy valami történni fog velem” – nevetett fel az énekes, majd így folytatta:

Lehet, sokan azt mondják, milyen fiatal ez a fiú, ami igaz is, hiszen csupán huszonkettő vagyok, viszont, ha onnantól számolom a dolgot, hogy mikor adtam ki az első dalomat, amit már egymillióan lejátszottak, nos, az már négy-öt éve volt…Egyébként én mindig előrenézek. Igyekszem a jó irányban haladni, és csak hébe-hóba letérni az útról.

Scroll to Top