Ma indul az egyik legjobb török sorozat az Izaura TV-n

Este kezdődik Kivanc Tatlitug-val és Serenay Sarikayával a több díjat is bezsebelő A család (Aile)

A török Show TV-n 2023 márciusában indult útjára a sorozat, amely nem csak a közönség, de a kritikusok tetszését és elismerését is elnyerte. Magát a szériát, s a főszereplőit több rangos díjátadón is kitüntették az utóbbi egy évben.

A meglehetősen szokatlan szerelmi történetet (is) bemutató sorozat kedd esténkét volt látható, s az első évad rendre az aznapi nézettségi lista élmezőnyében végzett, általában a második-harmadik helyen, de olyan is előfordult, hogy felállhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Így nem is volt kérdés a tévécsatorna és a gyártó cég számára, hogy az első szezont a nyári szünet után követi a második. Ám a folytatás – ami tavaly októberben indult el – már nem vonzott annyi nézőt a képernyők elé, s lényegében alulmaradt a konkurenciával folytatott küzdelemben. Így a történet nem is olyan nagyon régen, 2024 január legvégén búcsúzott el a nézőktől.

A családból így összesen 30 török rész készült el, ami nagyjából 90 magyar folytatásnak felel meg. Ez annyit tesz, az Izaura TV-n vélhetően szeptember közepéig izgulhatunk majd Aslanért és Devinért.

Őket kettőjüket kelti életre Kivanc Tatlitug és Serenay Sarikaya. A cselekményről korábban már többször is írtunk. Itt csak pár szóban felelevenítjük a kezdeteket, hiszen az érdeklődők ma este 9 órától már meg is tekinthetik a sorozat első részét.

Aslan egy maffiacsaládot irányít, amibe beleszületett, de nem tetszik neki az élet, amit él, szeretne kitörni a bűnözői körökből. Devin egy fiatal és tehetséges pszichológus, akinek szintén komoly gondjai vannak a saját családjával. Ők ketten egy véletlen folytán találkoznak egymással, s egyből érzik, rokon lélekre találtak a másikban…

A család premierjét követően, este 10-től pedig érkezik a sokak által nagyon szeretett Titkok hálójában harmadik évada.

Scroll to Top