Nyerő Párost alkot a kedvesével Fazekas Vivien

Új szerelmével hosszú távra terveznek

A Nyerő Páros egykori szereplője nehéz időszakon van túl, ám ő csakis előre néz és izgatottan tervezgeti a jövőt. Vivienre a szerelem is rátalált, s ugyan korábban többször megégette magát, azt mondja, most már tudja, mit szeretne, mire vágyik és nagyon boldog a kedvese oldalán.

Viviennel egy izgalmas akciófilm premier előtti vetítésén találkoztunk, ahol szinte ragyogott. Elárulta, hogy alapjáraton nem szereti az ilyen típusú alkotásokat, ám a Feláldozhatók a kivétel, amelynek mindegyik részét látta. Plusz hatalmas Jason Statham rajongó, így semmiképp nem hagyta volna ki a mozizást a Cinema City Arénában.

Vivien persze nem csak amiatt érezte jól magát, hogy kicsit kikapcsolódhat. Elmesélte nekünk, hogy a nehéz időszakok után csakis a jövőbe néz, és előre tervez. Mint ismeretes, ő és egykori férje, a színész Molnár Gusztáv a Nyerő páros ötödik évadában szerepeltek, s bár akkor országot-világot igyekeztek meggyőzni arról, hogy a szerelmük minden akadályt legyőz, végül a kapcsolatuknak csúnya válás lett a vége.

Ám ez már a múlt. Vivien úgy érezte, hogy a benne kavargó gondolatokat másokkal is szívesen megosztaná, elhatározta, hogy elindítja saját blogját. „Nincs szinte egy percem sem, rengeteg a teendőm, de nem bánom! Szeretek mindent, amit csinálok. Műkörmös vagyok, és oktatom is azokat, akik ki szeretnék tanulni a szakmát. Ez igazi szerelemmunka a számomra, kikapcsol. Ha pedig már úgy hozta az élet, hogy bekerültem a médiába, és vannak, akik örülnek, ha hallják a hangomat, próbálok segítő szándékkal lenni feléjük és nem csak üres tartalmakat gyártani” – magyarázta mosolyogva, s elmondta, igyekszik őszintén kommunikálni másokkal és erőt adni azoknak, akik rászorulnak, például a traumafeldolgozásban. Civil és ismert emberekkel is beszélget, és egy pszichológus is csatlakozott hozzá. „Ha valakinek pozitív irányba tereljük a gondolatait, akkor már megérte” – jegyezte meg Vivien, aki nem tagadja, hogy neki személy szerint rengeteget kellett  dolgoznia azon, hogy megszabaduljon a lelki traumáitól. Most azonban már sokkal tisztábban látja, hogy merre szeretne menni, hogyan folytatná tovább. „Párkapcsolatban élek, boldog vagyok a kedvesemmel, közösen tervezünk. Nyilván, amikor valaki többször megégeti  magát, akkor teljesen természetes, hogy a következő embernél nehezebben nyit. Ám különbséget kell tenni személy és személy között. Eljutottam odáig, hogy mostanra tudom, mi az, amit szeretnék és mi az, amit nem. Mi az, amire vágyom és mi az, amire nem. Teljes mértékig tudatosan, így indultam neki legutóbb.” Vivien azt is hozzátette, azt szokták mondani, hogy egy ember életében három komoly szerelem van. Ebből kettő fájdalmas, megéget és mindenre megtanít, ám a harmadikat végre élvezheti. Ezt teszi ő is. Reméli, hogy nyerő páros lesz az övék. 

Ha pedig Nyerő Páros… Vivien most a tévé előtt figyeli az új évadot. „A sportmúltamból fakadóan szeretem a versenyzést, húzott, hogy minél jobban teljesítsek és megküzdjek saját magammal is. Imádom amúgy ezt a formátumot, rajongok érte! Az új évadot is nézem. Várom a következő reality felkérést, szíves örömest mennék.”

2021-ben Gusztival a Nyerő Párosban. Akkor még úgy gondolták, tartós lesz a házasságuk
Scroll to Top