Nem mindenki vette könnyen a Bridgerton család szexjeleneteit

A Bridgerton család 3. évadában Penelope és Colin kapcsolata kerül az előtérbe, a korábban csupán baráti kapcsolatban lévő karakterek pedig ezúttal egymásnak esnek. A szexjeleneteket azonban nem mindenki viselte fesztelenül.

A 31 éves színész Colin Bridgerton szerepét játssza a Netflix nagy sikerű kosztümös drámájában, de bevallotta, hogy bár ő és a színésztársa, Nicola Coughlan – aki a szerelmét, Penelope Featheringtont alakítja – készültek a sorozat új évadában néhány pikánsabb jelenet forgatására, de semmi sem tudta felkészíteni arra lélekben, hogy a társai előtt vetkőzzön le. Ahogy a People magazinnak mesélte: „Mindig is volt egyfajta kérdőjel a két karakterrel kapcsolatban. És az emberek nyilvánvalóan azt akarták, hogy Penelope és Colin eljussanak arra a pontra, ahová most, a 3. évadban jutunk, szóval azt hiszem, ez mindig is ott lebegett a szemünk előtt. A korábbi részekben is tudtuk, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat, de ettől függetlenül nem igazán tudtunk felkészülni arra, hogy meztelenre vetkőzzünk a barátaink előtt” – mesélte a 31 éves színész.

Colin és Penelope fülledt kalandjai június 13-án folytatódnak a Netflixen

Meztelenül lazítottak

A Penelopét alakító Nicola Coughlan pedig hozzátette, a forgatáson ezt a bizonyos kínos pillanatot valójában meghatónak érezte, mert azt tükrözte, hogy a karakterek hol tartanak a történetnek ezen a pontján. „Az intim pillanataink nagyon valóságosnak tűnnek” – mondta a 37 éves színésznő, aki azt is kifejtette, hogy ő és Luke a szexjelenetük forgatásán a takarók alatt, ruha nélkül „lazítottak”: „Két felvétel között voltunk, mire a stábból kérdezték: »Nem akartok felkelni és felöltözni?«. Erre mi annyit mondtunk: »Köszi, de mi inkább csak lazítunk itt.« A takaró alatt, meztelenül. Persze nekünk megvolt az az előnyünk, hogy évek óta jól ismerjük egymást!

Scroll to Top