Lékai-Kiss Ramóna újjászületett, amikor várandós lett

A Hazatalálsz sztárja elárulta nekünk, nem csak az általa megformált Trixi lett más attól kezdve, hogy megtudta, kisbabát vár. Őt magát is megváltoztatta az anyaság, amiért nagyon hálás a gyermekének.

Trixi élete a sorozat második évadában sem unalmas, sőt! Tele van izgalmasabbnál izgalmasabb fordulatokkal. A lány várandós, ez pedig az új etapban az apa számára hamar ki is derült… „Trixi nagyon félt attól, hogy Raja mit szól majd hozzá. Gyerekkora óta vakon követi a szerelmét, aki gyakorlatilag egy minden lében kanál férfi, belerángatta minden rosszba, kihasználta, és nem feltétlenül viszonozta őszintén az érzéseit” – magyarázta a Trixit megformáló Lékai-Kiss Ramóna, majd hozzátette, most, hogy gyermeket vár, felébredtek benne az anyai ösztönök, és a babát választja. Ramóna szerint ez a legcsodálatosabb dolog, amit ez a karakter elérhetett, hogy ilyen jellemfejlődést tudott bemutatni. „Ettől vált igazán szerethetővé a nézők szemében.”

Ramóna a Hazatalálsz Trixijeként is sokat változik

Ramóna arról is mesélt nekünk, hogy benne megváltoztak-e a dolgok, amikor várandós lett: „Egyértelműen! A szó legjobb értelmében lenullázódott az életem. Újjászülettem. Akkor tanultam meg nemet mondani, akkor múlt el minden rossz, többek között a megfelelési kényszerem, hiszen ott volt valaki, aki az én testem, az én vérem, és akiért felelősséget kellett vállalni, hiszen a gyermekemnek nem mondhatom azt, hogy bocsi, még három dolgot el kell intéznem. Nem! Kőkeményen bele kellett állni mindenbe. Noé újraindította az életemet, és én nagyon hálás vagyok érte.”

Ramival egy hosszabb interjút olvashatnak a ma megjelent Telenovella magazinban, amiben többek között arról is beszél, mit sikerült megvalósítania a gyerekkori álmaiból

Scroll to Top