Lecserélték a Mavi szerelme Aliját! Keremcem lép Emrah helyébe

Nem tudtak megegyezni a fizetésemelése mértékéről, ezért a színész-énekes úgy döntött, nem folytatja tovább…

A Mavi szerelme minden idők egyik legsikeresebb török sorozat volt, ami három évadon át nézők millióit ültette le a televíziók elé. Azonban Törökországban, a harmadik évad elején nem várt változások következtek be. A férfi főhőst, Alit éltere keltő Emrah Erdogan ugyanis kilépett a sorozatból. Az alkotók úgy döntöttek, nem fejezik be a történetet. Új főszereplőt szerződtettek, mégpedig a nálunk is jól ismert Keremcemet.

Elmérgesedett a vita

Bár annak idején, 2018-ban ezt még nem lehetett egyből tudni, ma már hivatalos információ, hogy Emrah távozásának az volt az oka, hogy nem tudott megegyezni a gyártó cég vezetőivel a fizetéséről, pontosabban a fizetésemeléséről.

Ezekre a bértárgyalásokra általában két évad között, a nyári szünetben szokott sor kerülni, ám a színész-énekes és a producerek ez idő alatt nem jutottak dűlőre. Amúgy Emrah abból a szempontból jogosan kért emelést, hogy a széria második évada összességében nagyon sikeresnek bizonyult, ám állítólag túlzás volt az az összeg, amit megjelölt. Annak ellenére, hogy a felek nem jutottak megállapodásra, szeptemberben mégis elkezdődtek A Mavi harmadik évadának a felvételei, s Emrah is munkába állt. A sorozat új szezonját pedig el is kezdték vetíteni a tévében. Csakhogy a feszültség nem enyhült a főszereplő és a gyártó cég vezetői között. Mivel megközelítőleg sem kapta meg az általa kért gázsit, Emrah pár rész leforgatása után úgy döntött, otthagyja a produkciót.

Ez egészen pontosan 5 epizód után történt meg, azaz még éppen csak elindult a széria harmadik évada. A produkciónál az a döntés született, hogy új férfi főhős után néznek, aki nem Ali karakterét veszi át, hanem új szereplőként érkezik a történetbe, de természetesen ő is a Burcu Kiratli által megszemélyesített Mavi szívéért küzd majd.

Burcu Kiratli és Keremcem a sorozatban

Így harmadik évad 6. epizódjában megjelenik egy Yaman nevű férfi, aki Fazil Görecki törvénytelen fia, s érkezésével alaposan felkavarja az állóvizet a családban. Yamant az a Keremcem játssza, aki nem ismeretlen a magyar közönség előtt sem. Többek között az, ugyancsak a Duna csatornán vetített Sorsok útvesztője négy évadában szerepelt Atesként. Emrahhoz hasonlóan Keremcem is színész-énekes, s fiatalabb is a Mavi Alijánál, ezért a producerek joggal remélhették, a produkciónak nem okoz majd problémát a főszereplőváltás.

Mindenki bizakodott

„Már egy ideje nem szerepeltem televízióban, nagyon megválogatom, hogy mit vállalok el. Most izgatott vagyok, hogy újra megmutathatom magamat színészként, és igyekszem méltó lenni a Mavi szerelméhez, hiszen ez egy igazi sikersorozat. Szerintem a karakterem jót fog tenni a történetnek, új izgalmakat hoz majd” – ekképp nyilatkozott Keremcem a Mavi szerelméről s az általa alakított figuráról.

Kezdetben bejött a producereknek várakozása. Noha a legtöbb rajongó sajnálta, hogy távozik Emrah és vele együtt Ali is, de kíváncsiak voltak az új szereplő érkezésére. Az az epizód, melyben először tűnt fel Keremcem, majdnem rekordnézettséget hozott. Ám a nézők ennek ellenére nem tudták megszokni, hogy Mavi és egy másik karakter között kezd kialakulni a szerelmi száll, s így nagyon gyorsan elpártoltak a történettől. Az érdeklődés annyira gyorsan esett, hogy az alkotók mindössze három további epizód leforgatása után úgy döntöttek, végleg befejezik a Mavi szerelmét.

A nézők az ő párosukat szerették meg

Nem szabad elfelejteni, hogy a török részek általában háromszor olyan hosszúak, mint a magyar folytatások. Így azt nehéz kiszámolni, hogy Keremcem pontosan mikor tűnik majd fel nálunk a képernyőkön, de az a valószínű, hogy ez valamikor január legutolsó napjaiban következik be, s nagyjából a sorozat utolsó két hetében marad velünk ő és az általa megszemélyesített Yaman.

Scroll to Top