Kisebb botrányt okozott a Testvérek Asiyéjének új sorozata

Most derült ki Törökországban, hogy milyen új projektben lesz látható a Testvérek színészgárdájából nemrégiben kivált Su Burcu Yazgi Coskun.

A TV2 népszerű sorozatában, a Testvérekben Asiyét megformáló színésznő, nemrégiben hagyta ott a széria csapatát. Ám a legfrissebb hírek szerint Su Burcu Yazgi Coskun hamarosan új projekttel tér vissza a képernyőkre. Érdekesség, hogy a török média úgy tudja, az új sorozatát, ugyanaz a csatorna, azaz az ottani ATV vetíti majd, amin a Testvérek is látható.

A hírek szerint Su Burcu lesz az egyik főszereplője a Sehrazad című szériának. A másik főhőst pedig az általunk szintén jól ismert Burak Deniz alakítja majd. Őt többek között Az én kis családomban, a Hayat – Tiéd a szívemben és A kígyók úrnőjében láthattuk.

Még hivatalos megerősítés ugyan nem érkezett a török ATV részéről, de úgy tudni, hogy a főszereplők már aláírták a szerződésüket. Állítólag már túl vannak a ruhapróbákon, s ha minden igaz a napokban elkezdődnek az olvasópróbák is. A sorozat az új tévés szezonra készül, így előreláthatólag csak szeptemberben kerül képernyőkre Törökországban.

Az új szériában Burak Deniz lesz Su Burcu partnere

Természetesen már most hatalmas az érdeklődés a széria iránt, azonban sokan nem helyeslik, hogy a még mindig csak 18 éves Su Burcu partnere a 33 éves Burak Deniz partner lesz. Ezen nagyon sokan felháborodtak a közösségi médiában.

Magáról a sorozat történetéről még nem sokat tudni. Annyi hír szivárgott ki ezzel kapcsolatban, hogy a Sehrazad a Su Burcu által megformált Canfeza és a Burak által alakított Mahir beteljesületlen szerelmének történetét meséli majd el.

.

Scroll to Top