Kimagasló nézettséggel robbant be a TV2-re a Testvérek új évada

Látszik, hogy a két hónapos szünet után a nézők nagyon várták már a sorozat folytatását.

Tegnap debütált a Testvérek negyedik szezonjának nyitó epizódja a TV2 délutáni műsorsávjában. A sorozat a 18-49 éves korosztályt magában foglaló kereskedelmi célcsoportban kimagasló, 17,6%-os közönségarányt ért el. Összehasonlításként: a korábban ebben a műsorsávban vetített Gülcemal általában 12-14% között teljesített, s már ez is nagyon jó eredménynek számított.

Teljes népességben ez azt jelenti, hogy a Testvérek nézőszáma megközelítette a félmillió főt. Hangsúlyozzuk, ezt a számot a sorozat úgy érte el, hogy délután 15:40-kor kezdődik. Ám így is sok főműsoridős tartalmat utasított maga mögé. Pedig – nyilván mondanunk sem kell – este 8-9 óra tájban összességében sokkal többen tévéznek, mint délután.

Az új évad nyitánya tehát több, mint biztató. Ráadásul a Testvéreknek köszönhetően az utána következő A három nővér nézőszáma is emelkedett.

Arról, hogy a sorozatban Ömert életre keltő Yigit Kocak mit ígér a magyar nézőknek a Testvérek negyedik évada kapcsán, itt írtunk: https://telenovella.hu/testverek-ez-a-meglepetesek-evada-lesz/

Arról pedig, hogy Törökországban kiderült, milyen új projektbe kezd a Testvérekből kiszállt Su Burcu Yazgi Coskun, itt számolunk be: https://telenovella.hu/kisebb-botranyt-okozott-a-testverek-asiyejenek-uj-sorozata/

.

Scroll to Top