Kaan Urgancioglu képeket osztott meg az újszülött kisfiáról

A legelső fotó Kaanról és Ardicról

A török sztárokra nem jellemző, hogy megmutatják a kisbabájukat a nagyközönségnek. A Titkok hálójában és más sorozatok sztárja is csak nagyon elővigyázatosan tette ezt meg.

Törökországban még erősen él az a hiedelem, hogy azok, akik ártó szándékkal vannak egy kisbaba iránt, képesek őt szemmel verni, ha elkapják a tekintetét. Egyesek pedig úgy vélik, ezt akkor is meg tudják tenni, ha nem találkoznak személyesen a picivel, hanem csak mondjuk egy fényképen látják az arcát. Ez az oka annak, hogy a török hírességek egy része egyáltalán nem mutatja meg a kisbabáját, mások pedig csak olyan fotókat posztolnak róla, amiken nem látszik az arca.

Így tett Kaan is, aki az első apa-fia képet viszont már elég hamar megosztotta a közel két és fél milliós követőtáborával az Instagramon, s ezt követően a fekete-fehér fotót számos újság átvette. A 42 éves színész nyilatkozott is azt követően, hogy a felesége és a kisfia elhagyták a kórházat még december közepén. „Végig velük voltam a szülőszobán. Nehéz szülés volt, leginkább amiatt, mert nagyon sokáig tartott. Velünk történt meg mindez, ám én nagyon sokáig úgy éreztem, mintha egy filmet néznék. Egy nagyon izgalmas krimit, vagy inkább thrillert, aminek szerencsére jó lett a vége. Leírhatatlan érzés volt először a kezembe venni a fiamat” – árult el a Titkok hálójában Ilgaza, aki azt is elmondta, a felesége Burcu, s a fia is jól vannak.

A baba, aki egészen pontosan december 8-án látta meg a napvilágot kicsivel több mint három kilóval született, s az Ardic nevet kapta. Mint ismeretes, Kaan ez év júniusában vette feleségül a kedvesét Athénban a török konzulátusan, úgy, hogy erről senkit nem értesítettek előre. Sokan már akkor is azt suttogták, valószínűleg azért keltek egybe ennyire sietve, mert Burcu állapotos, ez a sejtésük pedig elég hamar be is igazolódott, az ifjú pár ugyanis nem sokkal később bejelentette, hogy gyermeket várnak.

Séta az erdőben

Elolvadtak a kommenttelők

A színész a napokban pár újabb fényképet tett fel az internetre magáról és Ardicról. Az látható a fotókon, hogy ő és a kisfia együtt sétálnak egy, a lakóhelyükhöz közeli erdőben. A pici egy hordozóval van felerősítve az apukája testére. Kaanon látszik, mennyire szeretetteljesen viszonyul a babához. A megosztás alá természetesen záporoztak a kommentek, s mindenki áradozott, milyen meghatóak a felvételek.

Scroll to Top