Hilal Altinbilek gyászol a születésnapján

A Remények földjéből ismert gyönyörű színésznőnek ma van a 33. születésnapja. Ám nem tud ünnepelni, mert imádott édesapja alig két hónappal ezelőtt halt meg.

Özdemir Altinbilek mindössze 66 éves volt. Az utolsó heteket kórházban töltötte. Sajnos a rákos elváltozást viszonylag későn diagnosztizálták nála, s bár a családja reménykedett a csodában, december 5-én a szervezete feladta a küzdelmet a halálos kórral szemben.

Hilal számára különösen nehéz volt búcsút vennie az édesapjától. Többször is nyilatkozott arról korábban, mennyire különleges a kapcsolatuk, s milyen sokat köszönhet az apukájának. Hogy mennyire szerette, arra nagyon jó példa az a történet, ami még a Remények földjén forgatása során esett meg.

A török sajtó összeboronálta Hilalt egy fiatalemberrel, akivel egy étteremben együtt látták. Bár semmi nem volt közöttük, az újságírók nem szálltak le erről a témáról. Így pár nappal később – mintegy válaszként – a sorozat Züleyhája egy közös képet posztolt ki az Instagram oldalára magáról és az édesapjáról, ami alá ezt írta: „Életem egyetlen igaz szerelme”

Hilal az apukája temetésén, balra mellette az édesanyja

A barátok tartják benne a lelket

A szép színésznő számára további komoly nehézséget jelent, hogy tavaly november elején indult el az új sorozata, a Sahane Hayatim (Csodálatos életem). Az édesapja állapota nem sokkal a széria premierje után fordult válságosra, így Hilalnak nagyon nehéz volt helytállnia. Bár az apukája halála után nem igazán nyilatkozott a tragédiáról, annyit elmondott, nagyon sok segítséget kap a kollégáitól és a barátaitól.

Az a bizonyos kiposztolt kép az édesapjával, amiről a cikkünkben is írunk

Özdemir Altinbileket a török szokásoknak megfelelően nagyon hamar, december 7-én eltemették. A gyászszertartáson a családon és a barátokon kívül, Hilal legkedvesebb kollégái is ott voltak. Így többek között az az Onur Tuna is, aki a férfi főhőst kelti életre az új sorozatukban.

Magáról a Sahane Hayatimról, a történetéről, s a fogadtatásáról egy későbbi cikkünkben írunk majd részletesebben.

Scroll to Top