Házasság első látásra – Boginak semmi keresnivalója a műsorban!

Névvel nem szívesen nyilatkoztak nekünk pszichológusok, de akikkel beszéltünk mind azt mondták, nem értik, a műsor szakértői miért válogatták be Bogit a házasulandók közé.

Egyértelműen látszik, hogy Boginak súlyos személyiségzavara van, s számos egyéb pszichés problémával küzd. Ráadásul ezen problémák nagy részét a környezetére, a környezetében lévő emberekre vetíti ki. A tévében látottak alapján múltban gyökerező traumákkal is küzd, amiket még nem dolgozott fel.

Mindezt nem mi állítjuk, hanem azok az általunk megkérdezett pszichológusok, akik névvel nem akarták vállalni a nyilatkozatukat. Leginkább amiatt nem, mert nem szerették volna ilyen formában bírálni a TV2 műsorának szakértő csapatát, a három pszichológust, azaz a kollégáikat.

Név nélkül viszont elmondták, szerintük nincs olyan szakember, aki nyugodt szívvel azt tudná mondani Boginak, hogy ebben az állapotában, életszakaszában készen áll arra, hogy összekösse valakivel az életét.

„Súlyos problémákkal küzd, ez a tévéképernyőn látottak alapján is egyértelmű – fejtette ki lapunknak az általunk megkérdezett egyik szakember. Azt mindenképpen ki tudom jelenteni, Bogi ebben az állapotában nem tud tartós kapcsolatban létezni. Neki magán kell dolgoznia, nem is keveset, s ehhez szakember, szakemberek segítségére van szüksége. Szerintem nem volt jó ötlet őt egy ilyen kísérletbe belerángatni. Nem tudom, ezzel mi volt a célja a műsor készítőinek, de nehezen látom, hogy ez mennyiben szolgálja az ő érdekét, fejlődését” – véleményezte a helyzetet a szakember, aki azt is hozzátette, a fiatal lánynak, most, a Házasság első látásra adásba kerülésekor azzal is meg kell küzdenie, milyen véleményt alkotnak róla az emberek.

A házasságkötésükkor még hülyéskedett Bogi és Geri, de azóta már a birkatürelmű fiúnak is elege lett a feleségéből

Az általunk megkérdezett pszichológusok mind osztották azt a véleményt, hogy Boginak segítségre van szüksége ahhoz, hogy képes legyen normális párkapcsolatot kialakítani. Ehhez viszont idő kell, s ez idő alatt magával, a saját problémával kell foglalkoznia. Neki nem volt értelme házasságban gondolkodnia. Azt is mindannyian elmondták, nem segíti őt, ha beleolvas azokba az üzenetekbe, kommentekbe, amiket róla írnak a tévénézők.

Talán egy szerencse van – és ezt már mi tesszük hozzá – A Házasság első látásra felvételei óta közel egy év telt el, s csak bízhatunk benne, hogy Bogi ez idő alatt szakemberekhez fordult a problémáival.

Scroll to Top