Ha szerelmes, a Farm VIP Johnnyja plüssmackóvá változik

Johnnyra nem sokkal a Farm VIP indulása előtt talált rá a szerelem, ami azóta is tart. A jóképű testépítő nagyon boldog, hogy van valaki, akivel megoszthat mindent, hiszen szerinte így teljes az élet.

Johnny korábban megmérettette magát a Ninja Warriorban, ám a Farm VIP az első komolyabb médiaszereplése. Azt mondja, nagyon vágyott arra, hogy egy ilyen műsorban is kipróbálhassa magát, és megmutathassa az igazi énjét. „Szerettem volna ellentmondani azoknak a tévhiteknek és előítéleteknek, amiket a testépítőkről, illetve azokról az emberekről gondolna mások, akik tartalmakat gyártanak a közösségi médiában. Sokan azt mondják, hogy lusták vagyunk, hogy nem szeretünk és nem is akarunk dolgozni, ami egyáltalán nem igaz. Én többek között ezzel akartam kicsit szembemenni a szereplésemmel” – mondta el őszintén Johnny, aki arról is szívesen mesélt, miként szokott telni egy átlagos napja. „Fél hét körül felkelek, megreggelizek és elmegyek edzeni. Bár ilyenkor úgy lefárasztom magamat, mint állat, mégis sokkal jobban telik a napom. Elégedettnek érzem magamat, és nagyobb lendülettel, lelkesedéssel vágok bele mindenbe. Szeretek főzni, és olykor erről és a tréningjeimről is készítek videót, közben pedig az emberekhez beszélek a kamerámon keresztül. Olyan, mintha haverként ott lennének velem. Mindenről, ami éppen eszembe jut, szívesen mesélek és elmondom a véleményemet.”

Zárkózott srác volt

Le akarta dönteni a sztereotípiákat

Ki gondolná, hogy fiatalabb korában Johnny egy eléggé zárkózott, elszigetelődött srác volt, aki saját bevallása szerint nem igazán rendelkezett társasági, szociális élettel. „Sokáig külföldön laktam, és az idő java részét akkor is egyedül töltöttem. Maximum a munkahelyen találkoztam emberekkel. Nekem időbe telt, míg megtanultam beszélni másokkal, elkezdtem nyitni új személyek felé” – magyarázta a jóképű testépítő, aki két év múlva betölti a harmincat, s mindez vegyes érzelmeket kelt benne. „Nagyon furcsa, hogy korábban bárhova mentem, én voltam a társaságban a legfiatalabb, a legtapasztalatlanabb, a „kis Zsozsó”. Most meg közel a harminc, vagyis komolyodik a dolog. Testileg nem érzem amúgy még mindezt, fejben meg pláne nem, ugyanaz a hülyegyerek vagyok, mint tizenévesen – nevetett fel, majd így folytatta – Most már illene másképp viselkedni, példát mutatni, megállapodni és lassan családot alapítani.”

Johnny egyébként komoly párkapcsolatban él, nem sokkal azelőtt jött össze kedvesével, hogy beköltözött a farmra. Szerelme mindenben lelkesen támogatta, és azt mondta, bármeddig is tart neki a reality, ő mindenképpen megvárja. „Szép és jó az élet, de nem teljes, ha azt nem tudod valakivel megosztani. Az a legjobb, ha van, akivel átélheted a dolgokat. Egyébként egy kifejezetten szenvedélyes, odaadó és lelkes plüssmaci vagyok, ha szerelembe esek” – árulta el mosolyogva.


Scroll to Top