Gáspár Kata: Nem félek az öregedéstől!

Kata dolgát rendesen megkeserítették a forgatáson a magassarkú cipők...

Bár Renáta magassarkú cipői feladták neki a leckét, Kata magát a karaktert nagyon megszerette. És még azzal sem volt gondja, amikor egy holttest mellett kellett helyszínelnie A renitensben.

Az RTL-en pár napja befejeződött A renitens főszereplője azt mondja, elégedett a tükörképével, a göndör haját például kifejezetten szereti, még akkor is, ha olykor – ahogyan ő fogalmaz – meg kell küzdenie vele. Gáspár Kata számára természetes, hogy megy az idő, az ember pedig vele együtt halad a korral. „Bevallom, nem mennék vissza a múltba. Megpróbálok önazonos lenni minden életkoromban. Nem akartam gyerekként felnőtt lenni, felnőttként pedig gyerek. Azt gondolom, hogy ez egészségesen működik nálam. Vannak ismerőseim, akik rettegnek az öregedéstől, de én nem tartozom közéjük. Aztán lehet, hogy egyszer nálam is eljön ez a pillanat. Viszont most, köszönöm, jól elvagyok” – mesélte mosolyogva Kata, aki azt is elárulta, miért volt számára egy kicsit megterhelő Renátát megformálni az RTL népszerű sorozatában:

„Én nagyon szeretem a kényelmes ruhákat. A cicanadrágot, a kapucnis pulcsit, télen a totyogó csizmákat. Ő viszont imádja a magassarkú cipőket, amiktől nekem néha már megfájdult a lábam és a térdem is. Egyébként nagyon megszerettem Renátát. Minden másodpercben lekötötte a lelkemet, az idegrendszeremet, az agyamat, mindenemet. Izgalmas volt vele foglalkozni.”

Kata azt is elárulta nekünk, hogy nincs baja azzal, amikor Renátaként egy „halott” személy közelében kell tevékenykednie, és nyomokat gyűjtenie. „Más, amikor az ember résztvevőként van benne egy történetben, és így találkozik egy »holttesttel«. Amikor egy horrorfilmben épp kibeleznek valakit, azt bevallom, én sem szeretem nézni” – nevetett fel a színésznő.

Scroll to Top