Gabriel Soto és Irina Baeva megint elhalasztották az esküvőjüket

Állítólag 2019 óta szeretnének összeházasodni, de már egyre kevesebben hisznek nekik…

Gabrielt számos telenovellában láthattuk már a karrierje során, legutóbb a Válaszutakban és a Sors kezében. A szép Irina több sorozatban is együtt szerepelt Gabriellel, így például a Válaszutakban is. Ők ketten már hosszú évek óta alkotnak egy párt. A kapcsolatukat mindig is nagy figyelemmel kísérte a mexikói sajtó, kezdetben leginkább azért, mert többen azt gondolták, a most 48 éves színész még a házassága fennállás alatt összejött Irinával, azaz megcsalta a gyermekei anyját, Geraldine Bazant.

Később pedig azért foglalkoztak sokat Gabriel és Irina viszonyával, mert úgy vélték, biztosan nem lesz tartós, már csak azért sem, mert elég nagy a korkülönbség közöttük. (Irina még csak 31 éves.) Ám ők rácáfoltak a kétkedőkre, s 2019-ben bejelentették, összeházasodnak, s még abban az évben megtartják az esküvőt.

Mindig közbejött valami?

Erre azonban abban az évben nem került sor. Utólag azt mondták, a sorozatos munkáik miatt egyszerűen nem találtak időpontot a nagy napra, ezért 2020-ra tolták el a menyegzőt. Akkor a világon végigsöprő covid-járvány jött közbe. Ugye egy időben kijárási tilalom is érvényben volt. Így újabb halasztás következett. 2021-ben szintén a covidra hivatkozva nem keltek egybe, pedig akkor már megszűntek a korlátozások, de a fiatalok állítólag magától a megbetegedéstől féltek. Sebaj, új céldátumot tűztek ki, a következő évet. 2022-ben azonban kitört az ukrán-orosz háború, s Irina orosz származású. Az Oroszországot sújtó szankciók következtében pedig a színésznő szülei nem tudtak volna kiutazni Mexikóba, s nélkülük Irina nem akart férjhez menni. Így 2023-ra halasztották, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent.

Nagyon nehéz kiigazodni azon, mi van most kettőjük között

Igazából már nem nagyon hitte senki, hogy 2023-ban tényleg összeházasodnak, s ezt nem is tették meg. Ám tavaly év végén, amikor az újságírók megint felhozták nekik a házasság kérdését, azt mondták, 2024-ben mindenféleképpen egybekelnek. Akkor is, ha idén nem lesz vége a háborúnak. Azt is közölték, valamikor az év közepén tartják meg az esküvőt.

Kettőjükkel kapcsolatban fontos azt is tudni, hogy az utóbbi két évben a különböző lapok számtalan alkalommal megírták, hogy szakítottak, csak ezt valamiért még titkolják. Azt végül ők is elismerték, hogy akadtak nehézségeik, de azt is hangsúlyozták, nem inogtak meg, s hivatalosan is össze szeretnék kötni az életüket.

Meglátjuk, mi lesz a 2024-es esküvőből…

Scroll to Top