A Házasság első látásra nézői Enikőt tartják a legnagyobb sz@rkeverőnek

Mégpedig toronymagasan! Az általunk indított szavazás egyértelmű eredményt hozott.

Alig egy nappal ezelőtt vette kezdetét honlapunkon az a voksolás, amiben arra voltunk (és még vagyunk is) kíváncsiak, a műsor nézőinek véleménye szerint, ki az a személy, aki leginkább megvezeti, átveri a párját és a többieket.

Bő 24 óra leforgása alatt közel 1 000 szavazat érkezett be hozzánk a honlapunkon, s a facebook oldalunkon. A nézők álláspontja teljesen egyértelmű. Jelen sorok írásakor a voksolók 84%-a Enikőt tartja a legnagyobb sz@rkeverőnek. Ez azt jelenti, hogy minden 10 emberből 8 és fél ezen a véleményen van.

Ez amúgy azért is érdekes, mert egy korábbi, nagyjából két héttel ezelőtt indított szavazásunkon (melyben arra voltunk kíváncsiak, melyik a legszimpatikusabb páros a Házasság első látásrában) Enikő és Peti toronymagasan maguk mögé utasítottak mindenkit. Akkor a voksok 71%-át gyűjtötték be. Az előző viszonyítással élve, 10 emberből 7 őket tartotta a legszimpatikusabbnak.

Azóta persze sok mindent láthattunk a műsorban. Többek között azt is, hogy Enikő flörtölni kezdett Andrissal. S bár ő tagadja, de nagyon is kezdeményezőként lépett fel ezügyben. Ami – finoman fogalmazva – nagyon kellemetlen egy frissen házas hölgyre nézve. Főleg úgy, hogy ők állítólag tényleg egymásra találtak Petivel.

Nem meglepő, hogy a mostani (antipátia) szavazáson Enikő után Andrist tartják a második legnagyobb sz@rkeverőnek. De köztük is jelentős a különbség. Még Enikőre a válaszadók 84%-a voksolt, Andrisra csupán 12%-uk.

De rég is volt már ez…

Ez a különbség a megítélésükben vélhetően annak tudható be, hogy Andris a műsor kezdete óta tartja, ő és a párja, Petra legfeljebb barátok lehetnek, de érzelmi, testi kapcsolat szóba sem jöhet a részéről. Így azzal, hogy más lányoknál is próbálkozik, nem annyira antipatikus a nézők szemében, mint Enikő.

Rajtuk kívül még Petra kapott értékelhető szavazatmennyiséget, de ő is már csak 2%-ot. A többiek még ennyit sem. Egyvalaki van, akire a közel 1 000 voksból (eddig) egy sem jutott. Ő pedig nem más, mint Geri.

Szavazni még mindig lehet. Mégpedig itt: https://telenovella.hu/szavazas-ki-a-legnagyobb-szrkavaro-a-hazassag-elso-latasraban/

Scroll to Top