Családon belüli erőszakkal vádolják a TV2 török sorozatának a sztárját!

A napokban Onur Seyit Yarannak felfordult az élete, ugyanis a testvére egy segélykérő videót tett közzé az Instagram-oldalán. Ebben azt állította, hogy a Testvérek Dorukja halálosan megfenyegette őt.

A Testvérek Dorukját megformáló színész komoly botrányba keveredett. A saját nővére állítja róla, hogy bántalmazta és fenyegette őt és a családját.

Onur Seyit nővére feltöltött egy videót az Instagram-oldalára, amelyben segítséget kért. „Fegyverrel a kezében jelent meg nálunk. Napokig járt így hozzánk, zaklatott és fenyegetőzött. Mindenkit meg akart ölni, a férjemet és a még meg nem született gyermekemet is” – lehetett hallani a videóban. Azt is hozzátette a színész testvére, hogy ha valami történik vele vagy a férjével, akkor azért Onur Seyit a felelős.

Később ez a videó törlésre került az oldalról, nem sokkal ezt követően pedig egy bocsánatkérő üzenet érkezett a helyére a színész nővérétől: „Elnézést kérek mindenkitől, hogy túlzásba estem a testvéremmel folytatott vita kapcsán. Elnézést a félreértések miatt, s hogy az időtöket raboltam ezzel” – írta az Instagramra.

Onur Seyit Yaran egy darabig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, csak az oldalán tiltotta le a kommentelési lehetőséget. Később azonban ő is nyilatkozott. „A nővérem kezelés alatt áll, krónikus depresszióval küzd. Emiatt sem fogom jogi útra vinni ezt a rágalmazási ügyet. Mindenkinek a megértésére számítunk” – fejtette ki a 29 éves színész.

Dorukként a Testvérekben

Arról, hogy a Testvérek, milyen népszerű világszerte (annak ellenére is, hogy Onur Seyit már nem játszik benne), itt olvashatják a cikkünket: https://telenovella.hu/a-testvereket-mar-kozel-100-orszagban-vetitik/

Scroll to Top