Burak Özcivit hatalmas partit szervezett az ötéves fiának

Burak Özcivit és felesége, Fahriye Evcen egy nagyszabású születésnapi bulit szerveztek a nagyobbik fiuknak, Karannak, aki most lett 5 éves.

A hazánkban is igen népszerű színész a nálunk is vetített Madárka (Calikusu) forgatásán ismerte meg a gyönyörű Fahriye Evcent, akivel 2017 óta élnek boldog házasságban. Nagyobbik fiuk, Karan 2019-ben született, majd 2023-ban világra jött a második gyermekük, Kerem is.

Karan a napokban lett ötéves, s a szülei egy igazán grandiózus partival lepték meg az elsőszülöttjüket. Mivel a kisfiú nagy kedvencei a Transformersek, minden díszlet, s maga a szülinapi torta is ilyen robotokkal volt tele. A születésnapi zsúron Karan barátai vettek részt, a kicsik szórakoztatásáról többek között egy óriási ugrálóvár is gondoskodott, de volt például arcfestés is.

Fahriye sem közömbös a nagy robotok iránt

Néha magát is meglepi

Burak nem sajnálja a pénzt, ha családjáról van szó, szívesen lepi meg ajándékokkal a feleségét, s a gyermekeit. De magára is szeret költeni. Egyik hobbija az autók, több méregdrága járműve is van. Ezeket általában akkor vásárolja meg, ha hosszabb időre külföldre távozik egy-egy munka miatt. Mintha ezzel jutalmazná magát azt követően, hogy rendben letudta a kötelezettségeit

Egy hete egy újabb csodával tért haza, fia születésnapjára. Egy Mercedes GT-t vett, amely állítólag átszámítva több, mint 100 millió forintjába került.

A büszke szülők

Scroll to Top