Berker Güven szerelmes vallomása New Yorkból:

A három nővér Somerje ritkán nyilatkozik a magánéletéről, s az még ritkább, hogy a nyilvánosság előtt ennyire felvállalja az érzelmeit.

Berker a párját, Nihal Yalcint lepte meg a szerelmes vallomással, mégpedig a nagyközönség előtt, ugyanis a színész az Instagram-oldalára írta a következőket:

„Gyönyörű szerelemem, milyen csodálatos időt töltünk itt. Ezek a mi New-yorki emlékeink. Olyan könnyű veled minden. Annyira szerencsés vagyok, hogy életem leghosszabb és egyben legharmonikusabb kapcsolatát veled élhetem meg. Bár sokkal többet tudsz nálam, mégis nyitott vagy arra, hogy tanulj az élettől. Ebben megpróbállak követni téged. Köszönöm azt a sok szép érzést, amit együtt élhetünk át a közös utunk során. És remélem, nem csak képletesen, de ténylegesen is nagyon sokáig, s sokat utazunk majd együtt. Ilyen szép és csodálatos helyekre, mint New York.”

Ahogyan Berker szavaiból is kiderült, a szerelmesek hosszabb időre elutaztak az Egyesült Államok legnagyobb városába. Egyből azt követően, hogy befejeződött A három nővér forgatása Törökországban.

A nyári szünetet nem csak ők, hanem sok más török sorozatsztár arra használja, hogy bebarangolják Európa és a nagyvilág városait, s eljussanak a legszebb tengerpartokra. Arról, hogy melyikük hová (és kivel) utazott el, s ott mivel töltik az idejüket egy +8 oldalas mellékletet találnak a ma megjelent Telenovella magazinban.

.”

.

Scroll to Top