A Farm VIP sztárja, Paprika Dorina még vár az anyasággal

Noha szereti a gyerekeket, és nagyon vágyik saját családra, Dorina azt mondja, még sok évig szeretne a karrierjére koncentrálni, és arra, hogy megmutassa a nőknek: igenis bárki ragyoghat.

Dorina nem tagadja, hogy nehezen viselte a farmbeli létet, és ugyan ki szerette volna próbálni magát a műsorban, s igyekezett is mindent megtenni azért, hogy minél tovább jusson, volt valami, ami iszonyúan megnehezítette a dolgát. „Nagyon irritált, hogy nem éreztem magamat komfortosan. Zavart, hogy nem tudtam rendesen letusolni, nem fújhattam be magamat parfümmel. Nem beszélve arról a rohadt füstszagról! Volt olyan, hogy lefürödtem, de már átvette a hajam, a bőröm” – emlékezett vissza a csinos lány, aki a szereplőtársaktól nem tartott, viszont a műsor többi részétől igen: „Nem volt nálunk se mobil, se pénz, se semmi, csak magunkra számíthattunk. Nem hívhattam fel az apukámat vagy az anyukámat, hogy segítsenek, ha kell. Az is aggasztott, hogyan fogok majd tisztálkodni, mert én a való életben napi háromszor-négyszer le szoktam fürdeni.”

Dorina nehezen viselte a Farm VIP-vel járó kényelmetlenségeket.

„Az anyukámból indulok ki”

Amellett, hogy imád szerepelni, Dorinának van egy másik szenvedélye is. Mivel mindig érdekelte a kozmetikus szakma, és úgy érezte, ebben ki tudna teljesedni, elhatározta, hogy elvégez egy képzést, és valóra váltja nemcsak a saját, hanem más nők álmát is. „Az a célom, hogy megmutathassam a lányoknak-asszonyoknak, hogy igenis lehetünk szépek, ragyoghatunk, és ha kell, változtathatunk. Az anyukámból indulok mindig ki, aki ötvenévesen úgy néz ki, mint egy harmincesztendős” – mesélte lelkesen Dorina, majd hozzátette: „Ha a Jóisten is úgy akarja, akkor még szeretnék sok, jó évet dolgozni, tanulni, és csak azután koncentrálnék a családalapításra. Szeretem a gyerekeket, remélem, nekem is lesz majd egyszer kisbabám!”

Scroll to Top