Azt hitték, Yigit Kocak távozik a Testvérekből!

Törökországban a Testvérek rajongóit valósággal sokkolta a lehetőség, hogy elhagyja a szériát az egyik legfontosabb karaktert, az Ömert életre keltő Yigit Kocak.

Ismeretes, hogy a Testvérek színészgárdájából pár hónappal ezelőtt kilépet már egy fontos színész, nevezetesen a Dorukot játszó Onur Seyit Yaran. Ő Törökországban most futó negyedik évad elején távozott. Sokszor előfordul azonban olyan is, hogy egy színész évad közben int búcsút a stábnak. A rajongók ezért ijedtek meg nagyon, amikor az egyik, nemrégiben adásba került rész végén Ömer eszméletlen állapotba kerül, s nem lehet tudni, mi lesz vele.

Mivel ez epizód ezzel ért véget, természetesen azonnal megindultak a találgatások, hogy talán a kollégájához és jóbarátjához hasonlóan Yigit is a váltás mellett döntött. Ez azért sem lett volna nagy meglepetés, mert a Testvérek színészgárdájából egyre többen hangoztatják, hogy bár nagyon szeretnek a többiekkel együtt dolgozni, négy év nagyon hosszú idő, s egy következő ötödik szezonra már nem biztos, hogy aláírnának. Yigit is ezen a véleményen van, ahogyan az Isztambulban, a sorozat forgatásán tett látogatásunk alkalmával nekünk is elmondta. Akkor azonban azt nem említette, hogy esetleg az évad közben is otthagyná a csapatot.

És mint azóta kiderült, erre nem is került sor. Az eszméletlen Ömert Süsen a következő – Törökországban múlt héten adásba került – epizódban megmentette, így azok, akik kedvelik Ömert és Yigit Kocakot, megnyugodhattak, továbbra is láthatják a kedvencüket a képernyőkön.

Scroll to Top