Az Exatlon sztárja, Herczeg-Kis Bálint imád a szerelmével élni

Nemrég a Challengers premier előtti vetítésére kéz a kézben érkezett Bálint és Anna, akikről hosszú ideje nem hallottunk. Elmesélték, mi minden történt velük az elmúlt időszakban.

Csupán 19 éves volt, amikor 2021-ben ő lett az Exatlon Hungary férfi bajnoka, és nem sokkal később, 2022-ben az Exatlon All Starban is kiválóan bizonyított, hiszen a dobogó második fokára állhatott fel. Bálint igazi közönségkedvenc lett, egy kicsit olyan volt, mint a mesében a szegény ember legkisebb gyermeke, aki elindul a nagyvilágba szerencsét próbálni, és végül övé lesz a fele királyság és a királykisasszony keze. Rengetegen szurkoltak neki az Exatlonok alatt, s ő nemcsak a sportban mutatta meg, hogy mennyire ügyes, hanem emberileg is jelesre vizsgázott.

Bálint a műsort követően sem szállt el a sikertől, továbbra is élte az életét, nem vágyott arra, hogy mindig ő legyen a középpontban, szépen építgette a karrierjét, és a jövőbeli terveiket szövögették kedvesével, Annával, akivel még tinikorukban jöttek össze.

Bálint az Exatlon bajnokaként

Esti séták a belvárosban

Jó ideje nem hallottunk felőlük, ám nemrég a Challengers című film premier előtti vetítésén jártunk az Etele Cinema Premiumban, ahol egy ismerős szerelmespár jött velünk szembe: Bálint és Anna. Természetesen kifaggattuk őket, hogy mi a helyzet velük mostanság. „Összeköltöztünk, és azóta is nagyon szeretünk együtt lakni. Én az ELTE-n tanulok, emellett dolgozom. Szerencsére közel van hozzánk a suli, így folyton a kettő között rohangálok”– kezdte mosolyogva Anna, aki a kedvesével egyetért abban, hogy mindketten imádják a fővárosi pörgést, az egyik kedvenc programjuk például az esti séta a belvárosban: „Persze jó olykor hazajárni Kecskemétre, ahol nyugi van, mert azért ezt is igényeljük, ha nem is minden nap. Kell a kis feltöltődés vidéken.”

Bálint elmesélte nekünk, hogy az Exatlon óta ráfeküdt a tartalomgyártásra, és nemcsak a saját oldalait menedzseli, hanem azoknak a cégeknek is segít, akik megkeresik őt ezzel kapcsolatosan. A fotózásról áttért a videózásra, leginkább rövidfilmeket szokott készíteni: „Örülök, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek csinálni. Ez a legjobb érzés.”

Furgonnal felfedezni Európát

A fiatalok által átalakított furgon

Noha Bálinték nagyon fiatalon jöttek össze, és sokan azt mondták, nincs jövője egy ilyen kapcsolatnak, a fiú elárulta, hogy ők Annával nagyon sokat törődnek egymással és a kapcsolatukkal, s mindenképpen együtt képzelik el az életüket. „Szerintem nem a kortól függ ez az egész! Törődni kell a viszonnyal, ápolni kell azt, nem szabad csak úgy elkényelmesedni benne. Annával mi mindig arra törekszünk, hogy legyenek közös, új dolgaink, például nemrég a két kezünkkel átépítettünk kisebb-nagyobb segítséggel egy furgont lakóautóvá, annak ellenére, hogy nem vagyunk ezermesterek, de szuper program volt”– nevetett fel Bálint, aki hozzátette, most már csak a papírokra várnak, és ha azok is meglesznek, elindulnak, és felfedezik a kocsival Európát.

„Szerintem azért is működik olyan jól a kapcsolatunk már ennyi éve, mert sok mindent meg tudunk beszélni. Bennem soha nincs olyan gát, hogy inkább nem mondom el, mi bánt engem, mert nem akarom ezzel megbántani Bálintot. Ha valami rosszul esik, azt igenis megbeszéljük” – tette hozzá Anna.

Scroll to Top