Az Aranyifjú Kazimja ma 44 éves, de nem foglalkozik a korával

Az 1980 február 12-én született Diren Polatogullari ma ünnepli 44 születésnapját. Kazim életrekeltőjének azonban eléggé egyedi álláspontja van az idő múlásáról.

Törökországban hatalmas népszerűségnek örvend a cseppet sem egyszerű karaktert megformáló Diren Polatogullari. Bár Seyran és Suna apukája, Kazim a sorozatban nem a legszerethetőbb karakter, mégis sokan rajonganak érte s az őt megformáló színészért.

Dirent ma a kollégái is felköszöntötték. A Sefikát alakító Hülya Duyar színésznő, valamint Az aranyifjú rendezője, Burcu Alptekin még egy-egy képet is megosztottak a közösségi oldalukon a színész születésnapja alkalmából. Ez is jól mutatja, hogy a munkatársai szeretik Dirent, s sokra tarják Az Aranyifjúban nyújtott alakítását.

A születésnapja kapcsán Diren Polatogullari kifejtette, hogy nem hisz a kor szerinti kategorizálásban. „Amit kornak nevezünk, az egy emberi kitaláció. Én nem hiszek a korban, sem az időben. Azt kívánom, hogy az emberek azt csinálják, amihez kedvük van, amikor csak kedvük van hozzá, és ne hagyják magukat semmilyen módon behatárolni.” – fejtegette Az aranyifjú Kazimja.

Scroll to Top