A Testvérek Yasminja tudja magáról, hogy nagyon szép (videó)

Eylül Kandemirrel Isztambulban beszélgettünk. A Testvérek Yasminja egy kis üdvözlő videót is küldött a sorozat magyar nézőinek.

Eylült nem zavarja, hogy sokan bókolnak neki, s elsőre a szép nőt látják benne. Valahol ezt természetesen is tartja, hiszen ő maga is tudatában van a külső adottságival. Ám az mondja, ha valaki fontos neki, attól elvárja, hogy a külső mögé lásson.

A 26 éves színésznő korábban mérnöknek tanult, s kifejezetten könnyen vette az akadályokat az egyetemen. Angolul is jól megtanult, s azt gondolja, az eddigi sikereit sem kizárólag a szépségének köszönheti.

Ő maga arra a legbüszkébb, amikor a forgatásokon sikerül teljesen átlényegülnie Yasminné. Ezt azért tartja nagy dolognak, mert benne és az általa alakított karakterben nem sok hasonlóságot talál. „Amikor visszanézem a felvételeket, s azt látom a tévéképernyőkön valóban Yasmin érzelmeit jelenítettem meg, s ő jelenik meg teljes egészében, s nem én, akkor úgy érzem, ezt most tényleg jól csináltam” – árulta el nekünk a a szép színésznő, akivel egy hosszú beszélgetést olvashatnak a ma megjelent Telenovella magazinban, melyben többek között arról is mesél, milyen volt belecsöppenni a Testvérek csapatába, hiszen Yasmin csak a harmadik évadban jelenik meg a történetben. Az Eylül által rövid kis üdvözlő videót itt tudják megnézni:

Scroll to Top