A Next Top Model Lilije: a férfiak az alacsony lányokat szeretik

Lili azt mondja, az a tapasztalata, hogy a pasik valamiért jobban rajonganak az alacsonyabb lányokért.

Ugyan a Next Top Model Hungary szépséges versenyzőjét nem zavarja, ha a szerelme ugyanolyan magas, mint ő, de azért szereti, ha felfelé kell néznie a kedvesére. Lili életébe úgy jött a modellkedés, hogy mindig ő volt a legmagasabb a társai között, s emiatt azt gondolta, jó lenne kipróbálni magát ebben a világban. Tizenhárom évesen elment egy castingra, ami nem alakult túl jól. Azt mondták ugyanis neki, hogy tíz kilót kellene fogynia. „Ennyi idősen nem jött le túl jól az én kis fejemben mindez, és kialakult a testképzavarom…” – mondta el őszintén a Next Top Model Hungary szépséges versenyzője, majd hozzátette, szerencsére egy idő után el tudta engedni ezt a dolgot, és amikor két évvel ezelőtt Budapestre költözött, eszébe jutott, mi lenne, ha ismét belevágna a modellkedésbe.

Jelentkezett egy szépségversenyre, ahol első udvarhölgyként végzett. „Azt mondtam magamban, hogy jó, csúnya akkor nem vagyok, talán kezdhetek valamit ezzel. A Next Top Model Hungary a legjobbkor érkezett az életembe. Úgy voltam vele, megpróbálom, hátha…

„176 centi vagyok. Ahhoz, hogy valaki kifutómodell lehessen, körülbelül 173 centi magasnak kell lennie.”

Nem könnyű a párkeresés

Lili 176 cm magas, ami a modellszakmában jónak számít, ám a csinos lány azt mondja, ez nem könnyíti meg a párkeresést. Sőt! „Rettentően nehéz nálam magasabb férfit találnom, pedig szeretem, ha a kedvesemre úgy igazán felfelé kell néznem. Olyan jó dolog ez!” – nevetett fel a Next Top Model Hungary versenyzője.

Na, de erről már letettem. El kellett fogadnom, hogy ez van. Nincs persze semmi problémám azzal sem, ha ugyanolyan magas a szerelmem, mint én. Azt vettem egyébként észre, hogy valamiért az alacsony és a magas férfiak is a pici lányokat szeretik. Kicsit kirekesztve érzem magamat… Ki szereti a magas nőket? Biztos van azért ilyen ember is” – mondta mosolyogva Lili.

Scroll to Top