A Testvérek Sarpja, Atakan Özkaya szórja a pénzt

A 26 éves színész azt mondja magáról, egyáltalán nem hasonlít a sorozatbéli karakterére, Sarpra.

Atakan kezdetben kicsit szomorkodott is amiatt, hogy egy ennyire negatív karakter megszemélyesítésére kérték fel a Testvérekben. De mivel korábban csak egészen apró szerepei voltak egy-egy sorozatban, elvállalta, hogy belebújik Sarp Yilmaz bőrébe.

Amiatt tartott kicsit Sarptól, mert úgy véli könnyen beskatulyázhatják őt a producerek és a rendezők. Ráadásul a korábbi kisebb szerepeiben is hasonló figurákat keltett életre. A fiatal színész azonban lépten-nyomon hangsúlyozza, ő a valóságban nagyon más. A személyisége a jelleme köszönőviszonyban sincs Sarpéval. Atakan elmondta, ő egy nyitott, melegszívű fickó, aki szívesen barátkozik másokkal, s egyáltalán nem szokott ellenségeskedni senkivel.

Egyetlen egy rossz tulajdonságát emelte ki, azt, hogy nem tud bánni a pénzel. „Amit megkeresek, azt egyből el is költöm. Pedig tisztában vagyok vele, hogy a mai világban spórolnom kellene, mert sosem lehet tudni, mit hoz a holnap. De hiába próbálkozok ezzel, a pénz egyszerűen kifolyik a kezemből – árult el a Testvérek sztárja, aki azt is elmondta, leginkább divatos ruhákra és különböző kiegészítőkre költ.

Scroll to Top