A Testvérek Dorukja nem költözik Spanyolországba

Bár nem adta fel, hogy az ibériai országban építi tovább a karrierjét. s a nyelvet is tanulja, a Onur Seyit Yaran hazatért Törökországba.

Mint tudjuk, a 29 éves színész a Testvérek nálunk március végén képernyőre kerülő negyedik évadában már csak pár rész erejéig lesz látható. Onur Seyit azért szállt ki a sorozatból, mert az volt a vágya, hogy Spanyolországban is karriert épít, úgy, hogy ottani sorozatokban vállal szerepet.

A Testvéreknek köszönhetően arrafelé is nagyon népszerű, korábban többször járt már Madridban és Barcelonában, amikor testközelből tapasztalta meg, mennyire szeretik ott az emberek. A jóképű színész azt állította, az elmúlt évben kapott már munkalehetőséget Spanyolországban, amit azért kellett visszautasítania, mert a Testvéreket forgatta. Így miután tavaly nyáron elköszönt Doruk karakterétől, a spanyol fővárosba vezetett az útja. Több hónapot töltött ott, s akadt is néhány modellmunkája, s egy ottani reklámban is feltűnt, ám az az álma, hogy egy helyi sorozatban kapjon szerepet, egyelőre nem jött össze.

VISSZATÉRT

Onur Seyit Barcelona utcáin sétálgatva

A hazai rajongói nagy örömére viszont több török ajánlatra is rábólintott. Így már meg is kezdte egy új török sorozat forgatását, nyáron pedig egy mozifilmet készít el Isztambulban. Ez pedig azt jelenti, hogy a következő 6-8 hónapja a munkáról szól majd, addig pedig biztosan nem teszi át a székhelyét Spanyolországba.

Onur Seyit Yaran új török projektjeiről a ma megjelent Telenovella magazinban olvashatnak részletesen.

Scroll to Top