A Next Top Model Pannája könnyen szerelembe esik

A fiatal lány ugyanakkor azt is megjegyezte, a hirtelen jött érzelmek nagyon hamar el is illanhatnak nála.

Panna azt mondja, hihetetlen, milyen könnyen beleszeretett a modellkedésbe, ám, ha férfiakról van szó, olyankor nagyon nehéz esetnek számít. A Next Top Model Hungary versenyzője elárulta, immár három éve szingli, és csakis magára, illetve a karrierjére koncentrál. A pasizás teljesen háttérbe szorult…

„Érdekes, hogy amilyen gyorsan szerelembe tudok esni – akár egy beszélgetés során -, ugyanolyan hirtelen kiábrándulok a másikból és elengedem őt. Szerintem, ha egyszer végre azt érzem, hogy 100%-osan rendben van az életem, jöhet a nagy ő. Szóval nem zárkózom el ettől” – magyarázta mosolyogva Panna, aki olyan társra vágyik, aki nem féltékenykedik, és aki támogatja őt mindenben.

„Ebben a szakmában előfordul, hogy le kell vetkőzni, vagy extrémebb ruhában – ami sokka többet mutat -, kell a kifutón végigmenni. A páromnak el kell fogadnia, hogy én nem mutogatom magamat más férfiaknak, hanem nekem ez a munkám.”

Panna azt is hozzátette, amikor a Next Top Model Hungary során, az első alkalommal fényképezőgép elé állt, a versenyzők közül rajta volt a legkevesebb ruha. „Zsólyomi Norbert felvetette, mi lenne, ha megpróbálnánk zakó nélkül. Abszolút benne voltam, mert ő a szakember, több ezer lánnyal dolgozott már együtt, és én azért jöttem ide, hogy nyerjek. Egyébként annyira családias környezetet teremtettek meg, hogy nem éreztem kellemetlenül magamat. Kiss Márk stylist végig mellettem állt és bíztatott, hálás vagyok neki mindezért. Csakis az lebegett a szemem előtt, hogy jó legyen az eredmény…” – mondta el Panna, majd hozzátette, azt is megérti, ha valakit ez zavar, és nem fogadja el, hogy néha többet mutat magából. „Biztos, hogy kapok hideget-meleget és negatív kommenteket, de én úgy érzem, hogy jó kép született rólam a fotózás során.”

Scroll to Top