A Netflixen tért vissza a Szulejmán hercege

Mehmet Günsür annak idején a szultán legidősebb fiát, Musztafát keltette életre, s rengeteg néző szívébe lopta be magát világszerte. Most egy igazán izgalmas és szenvedélyekkel átszőtt filmben láthatjuk viszont.

Mehmet kihasználta a Szulejmán népszerűségét, s ezt követően jó néhány alkotásban tűnt fel, de nem csak Törökországban. Olasz felesége révén ottani filmekben és sorozatokban is szerepelt.

A ma már 48 éves színész az utóbbi időben egyre gyakrabban látható különböző streamingplatformokon. Sőt, azt is mondhatjuk, e tekintetben úttörőnek számított. Ugyanis még a Netflix, a Disney+ és a többiek előretörését megelőzően egy török internetes tévé számára forgatta le a Fi című sorozatot, ami 2017-ben igencsak nagy visszhangot váltott ki, mert a hagyományos csatornákon látható szériákhoz képest tele volt sikamlós, erotikus jelenetekkel.

A Szulejmánban Musztafaként

Az elmúlt években viszont már a nagyokkal is együtt dolgozott. A Netflixes Atiye ajándéka egyik főszereplője volt, s tavaly a Disney+ számára forgatta le a Keresés (Arayis) című miniszériát, ami egy életmódtanácsadó guru manipulatív cselekedeteit mutatja be.

A könyvek veszélyesek is lehetnek?

A napokban pedig egy film, a Hamu (Kül) került fel a Netflix kínálatába. Ebben Mehmet egy sikeres könyvkiadót alakít, aki büszke arra, hogy a felesége megérzései és tanácsai alapján jelenteti meg az egyes köteteket.

Mindig az asszony, Gökce (Funda Eryigit) olvassa el először a hozzájuk érkező kéziratokat. Csakhogy egy szép napon befut hozzájuk egy olyan írás, ami nem csak felkelti Gökce figyelmét, hanem fel is izgatja őt. Elhatározza, kinyomozza, kiről szól a valóságban ez a kézirat, s ennek következtében pedig nemsokára egy szenvedéllyel túlfűtött szerelmi háromszögben találja magát, amely az érinettek számára számtalan veszélyt rejt megában.

Mehmet a Hamuban

A Hamuban a harmadik felet az az Alperen Düymaz játssza, akit mi a Megtörve Keremjeként ismerhetünk. A bő másfél órás film magyar szinkronnal is megtekinthető, de persze aki a török eredetit hallgatná, annak magyar felirat is rendelkezésére áll.

Scroll to Top