A Napsugár főhőse, Berk Oktay hisz a számok misztikus erejében

A sorozat Firatja szerint a numerológiára igenis érdemes rábízni magunkat. Van is egy szerencseszáma, ami sokat jelent neki.

A Dunán látható új török telenovella, a Napsugár férfi főszereplőjéről, Berk Oktayyól sokan nem is gondolnák, hogy hisz a számok erejében, s úgy véli jelentéssel bírnak. Első látásra ugyanis inkább egy olyan macsó férfinek gondolják őt, aki nem igazán foglalkozik, ezoterikus, misztikus dolgokkal.

De tévednek, a sorozat Firatja ugyanis hisz a számok erejében, s abban is, hogy a numerológia befolyásolja az emberek életét. Így keresi azokat a dátumokat vagy számokat, amik fontos jelentéssel bírnak a számára. A kedvenc és egyben szerencseszáma a 23-as, amihez az állítása szerint különleges kapcsolat fűzi. Azt azonban eddig még senkinek sem árulta el, pontosan miért lett nála ez a szám a „nyerő”.

Aki legalább ennyire hisz

Hilalt a számok mellett az asztrológia is foglalkoztatja

Nem Berk az egyetlen török sztár, aki szerint a számokat igenis komolyan kell venni. A TV2-n pár évvel ezelőtt vetített Remények földje Zuleyhája talán még inkább a számmisztika megszállottja. Hilal Altinbilek oly annyira hisz a numerológiában, hogy a számára fontos találkozókat meghatározott dátumokra szervezi. A sorozatai munkálatainak a kezdetét is igyekszik a megfelelő napokra időzíteni, már ha ebben a producerek és a rendezők hajlandóak a partnerei lenni.

A szép színésznő amúgy még a szállodai szobaszámait is szereti maga kiválasztani. Bizonyos számokkal ellátott szobákban és lakosztályokban pedig egyáltalán nem hajlandó megszállni.

Scroll to Top