A kislánya miatt támadják Marlene Favelát

Sokak szerint felelőtlenség, amit a mexikói színésznő a négyéves gyermekével tesz a közösségi médiában.

Míg a legtöbb telenovella sztár igyekszik óvni a gyermekét a médiában való szerepléstől, a Leona bosszújában Columbát alakító színésznő létrehozott egy Instagram oldalt a lányának, ahová napi rendszerességgel posztol a kis Belláról.

A számos mexikói sorozatból ismert színésznőről köztudott, hogy előző párkapcsolatából született gyermeke az élete értelme, azonban elárulta, hogy az elmúlt időszakban rengeteg kritika érte őt, s sokan megkérdőjelezik, hogy felelősségteljes édesanya-e.

„Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak nem tetszik, hogy külön Instagram oldalt vezetek a kislányomnak, azonban ez az én döntésem, és az édesapján kívül senkinek nincs ebbe beleszólása” – fogalmazott Marlena, aki egyébként Bella megszületése után szinte egyből létrehozta számára a saját közösségi oldalát, így a négyéves kislány már most közel 380 ezer követővel rendelkezik.

Sok közös fotó kerül fel az internetre kettőjükről

A posztokat Marlene mindig egyes szám első személyben írja Bella nevében. Tulajdonképpen a kislánya helyett a színésznő kommunikál a követőivel, mintha Bella fogalmazná meg a képekhez tartozó szöveget. Nemrégiben például az Instagram fiókján keresztül is „felköszöntötte” az édesapját.

„Boldog Születésnapot Apa, Szeretlek!” – olvashatjuk a kislány oldalán, egy nem sokkal a megszületése után készült, az apukájával közös kép alatt.

Mivel sokan támadják a gyönyörű színésznőt amiatt, hogy napi rendszerességgel posztol a kislányáról, a kislánya nevében, Marlena elmondta, őt boldogsággal tölti el Bella közösségi oldalának a kezelése, s így legalább ő dönti el, hogy milyen képek kerülnek nyilvánosságra róla.

Bella (nevében Marlene) ezzel a közös fotóval köszöntötte fel az apukáját a születésnapja alkalmából

„Ha én nem osztanék meg Belláról képeket, mások tennék meg az engedélyem nélkül. Nem gondolom, hogy bármilyen szempontból is felelőtlen lennék” – zárta le gondolatait a témával kapcsolatban a TV2-n látható Leona bosszúja sztárja.

.

Scroll to Top