A januári éjszakáinkat William Levyvel tölthetjük a TV2-n

William Levy Montecristo című minisorozata január közepén érkezik meg a TV2-re, s a telenovellákhoz képest meglehetősen késői időpontban lesz látható.

William a nálunk nem is olyan régen vetített A szerelem aromáját követően kezdte el forgatni a Montecristót, ami sok szempontból rendhagyó sorozat a számára. Leginkább amiatt, mert ez egy elég rövid történet a korábbi telenovelláihoz képest, de emellett az is különlegesnek számított a karrierjében, hogy egy streamingszolgáltatóval kötött szerződést. A Montecristót a Vix+ rendelte meg, ami egy, a Netflixhez hasonlatos, előfizetéses platform, s ami a latin-amerikai közönségre specializálta magát. Náluk ez év áprilisában debütált a széria, s éppen amiatt volt lehetősége a TV2-nek megvásárolni a vetítési jogokat, mert a Vix+ nem érhető el nálunk, s amúgy Európa más országaiban sem.

Az alkotók – ahogy azt a cím is egyértelművé teszi – Alexandre Dumas világhírű regényét vették a történések alapjául, ám modernizálták a sztorit, s a mai világba helyezték át. A sorozat főszereplője Alejandro Monecristo (William Levy) egy a semmiből felbukkant, jól menő informatikai cég tulajdonosa. A vállalkozására szemet vet egy arisztokrata származású spanyol üzletember, aki mindent elkövet azért, hogy megszerezze Alejandro üzletrészét. Főhősünk úgy tesz, mintha ráállna a dologra, csakhogy a valóságban nem azért érkezett Madridba, hogy üzleteket üssön nyélbe… Őt egyes egyedül a bosszú élteti, le akar számolni azokkal, akik korábban megnyomorították egy bizonyos Edmundo Dantes életét…

Megszerette Spanyolországot

A minisorozatot elég sokáig forgatták, főleg ahhoz képest, hogy mindössze hat egyenként egyórás epizódból áll. Ez is azt mutatja, hogy a Vix+ igényes munkát várt el a széria készítőitől. A kamerák leginkább a spanyol fővárosban, Madridban forogtak, de forgattak a Kanári szigeteken is. William – mint elmondta – imádta ezt az időszakot, nagyon szeretett Spanyolországban élni, ahol igazi sztárként kezelte őt a közönség. Főleg annak köszönhetően, hogy A szerelem aromáját ott is kifejezetten nagy nézettséggel vetítették le nagyjából akkortájt.

A TV2-n egészen pontosan január 15-én, hétfőn, késő este 22:55-ös kezdettel indul az első rész, s pontban éjfélig tart. A hat epizódos miniszéria, ami nálunk Montecristo bosszúja néven fut majd pénteken dupla epizóddal fejeződik be.

Scroll to Top