A Házasság első látásra Petije: Ne sajnáljatok!

Peti egyáltalán nem érzi úgy, hogy sajnálni kellene őt. Azt mondja, a műsor megerősítette, és annyi kedves, biztató üzenetet kap, hogy alig győzi fogadni.

Peti mindvégig nyomon követte a tévében a műsort, mert nagyon kíváncsi volt arra, hogy kívülről hogyan látja majd a házasságukat Enikővel és azt, ahogyan bizonyos dolgokra reagált. „Bevallom, nem értettem meg Enikőt 100%-osan. Azt csinálta, hogy kiragadott egy helyzetet, és utána folyamatosan, újra és újra előadta azt, csak mindig egy kicsit másképp. Rengeteg kommentet olvastam, és a legtöbb esetben nem anyáztak az emberek, hanem a véleményüket írták le olyan szituációkról, amiket a tévében láttak, illetve arról, ahogyan Enikő viselkedett. Azt gondolom, mindennek van alapja, és egy ország nem nézhetett be ennyire valamit” – magyarázta a Házasság első látásra egykori szereplője, aki azt is hozzátette, hogy a volt feleségének magának kell megbirkóznia mindazzal, amit és ahogyan a műsorban csinált.

„Noha Enikő úgy fogalmazott, hogy egy ország utálja őt, engem pedig mindenki sajnál, én nem szeretem ezt a szót. Engem nem kell sajnálni. Szerencsére senki nem írt nekem ilyet, alapvetően azt kapom meg, hogy büszke lehetek magamra, amiért férfiként viselkedtem, s hogy van még remény, és igenis léteznek ilyen férfiak, akikben megvan a tisztelet, akik megfelelően kezelik a problémákat, akik ki tudják mutatni az érzelmeiket, és ekkora szívük van” – sorolta mosolyogva Peti, aki nem tagadja, mennyire jól esnek neki a kedves szavak, hiszen azért is vett részt ebben a különleges és izgalmas kísérletben, hogy megmutathassa ország-világnak ezt az oldalát is: „Ezek a pozitív üzenetek nagyon megerősítenek engem.”

Másik műsorban is szerepelne

Természetesen Peti nemcsak gratuláló üzeneteket kap, hanem sok lány ír neki azzal kapcsolatban, hogy szimpatikusnak találja, és szívesen megismerkedne vele. „Számomra ez még mindig fura. Nem nagyon szoktam ebbe belemenni, viszont őket is megértem, mert egy próbát megér nekik, hátha… Lehet, úgy vannak vele, hogy másképp nem jutnának el hozzám, nem találkoznánk, ezért így keresnek meg. Jólesik, de nem nagyon szoktam reagálni ezekre az üzenetekre. Én nem ilyen ismerkedésre vágyom” – mesélte őszintén Peti, aki bízik abban, hogy nem most utoljára láthattuk őt a tévében.

Azt mondja, a TV2 műsora megerősítette abban, hogy a szereplés jól áll neki. Nem utolsósorban pedig azt érzi, hogy ismeretlenül is meg tudja szólítani az embereket, és hatni tud rájuk. „Szerintem sokaknak átment az, aki vagyok és amit én képviselek. Jó lenne ezt máshol, egy másik műsorban is megmutatni.”

Scroll to Top