Véget ér az Ana választása az Izaura TV-n

Információink szerint pár héten belül befejeződik a csatorna kolumbiai sorozata.

Már csak néhány hét, s eljön a fináléja, a Paola Turbay, Jorge Enrique Abello és Sebastian Carvajal nevével fémjelzett történetnek. Azt azonban még nem sikerült kiderítenünk, mi érkezik a helyére.

Az nem valószínű, hogy egy másik kolumbiai telenovellába kezdenek bele, mert annyira nem volt acélos az Ana választása nézettsége, hogy így tegyenek a csatornánál. Bár abban, hogy ez a történet nem ültetett túl sok embert a képernyők elé alighanem annak is szerepe lehetett, hogy ez a sztori: hogy egy középkorú feleség rájön, hogy megcsalja a férje egy nála jóval fiatalabb nővel, emiatt elválnak, s aztán ő is beleszeret egy nála sokkal fiatalabb pasiba, nos, ez pont ugyanaz, mint az Alicia új élete, amit ismétlésben szintén láthat az Izaura Tv közönsége.

Új török széria nagy valószínűséggel nem váltja az Ana választását, hiszen az Izaurán már így is három török történet fut premierepizódokkal (A Hazugságok börtönében, A család és a Titkok hálójában.) Így az a legvalószínűbb, hogy vagy egy új mexikói telenovellának örülhetnek majd a műfaj szerelmesei, vagy egy régebbi ismétlésének.

Amit információhoz jutunk erről, jelentkezünk a hírrel.

.

Scroll to Top