Szabyest: Én találok ki mindent!

Szabyest nagyon büszke arra, hogy mindent, amit elért, az önerőből sikerült. Nem arra várt, hogy felfedezzék, igenis tett azért, hogy valóra váljanak az álmai. A Farm VIP versenyzője azt mondja, mindenkinek ezt tanácsolja…

A Farm VIP jóképű szereplője elárulta, hogy ugyan nem szereti a hideget és a telet, azt viszont igen, hogy ilyenkor elő tudja szedni az imádott kabát-gyűjteményét. „Bevallom, néha kicsit szégyelltem is magamat, hogy a farmon a gyűlésekre olyan cuccokba mentem el, amelyek jobban csillogtak, mint Demcsák Zsuzsa ruhái” – nevetett fel Szabyest, majd hozzátette, nyilván az előadói mivoltja miatt is ragaszkodik mindehhez, hiszen a színpadon olyan öltözékekben kell lennie, amelyek nem hétköznapiak. „Nem fogok sulis táskával a hátamon, egyencuccban kiállni a közönség elé. Szeretem megtisztelni a rajongókat és a rendezvényt is azzal, amit felveszek. Jó, ha azt mondják: „Basszus, ez a Szabyest, és milyen jó a ruhája, mennyire egyedi!” Egyébként régóta próbálok olyan stylistot keresni, akivel együtt dolgozhatnék, szóval meg is ragadnám itt az alkalmat! Ha valaki olvassa ezt a cikket és szívesen jelentkezne, akkor örömmel várom a megkeresést.”

Példaértékű lehet a fiatalok számára

Szabyest nagyon büszke arra, hogy önerőből jutott el odáig, ahol most tart. „Nem tehetségkutatókból nőttem ki, vagy egy menedzsment által. Mindent én gyártottam le. Otthon a kis szobámban elkezdtem megírni és felvenni a dalokat, magam forgattam és posztoltam a videóklipjeimet. Most is az albumomat csinálom. Én találom ki a borítót is” – árulta el büszkén a népszerű előadó, aki szerint mindez példaértékű lehet a mai fiatalok számára. „Ha szeretnél valamit, keresd meg a lehetőségeket, hogyan tudod elérni és valóra váltani az álmodat. Ne a csodára várj, vagy arra, hogy mások felfedeznek.”

Gyorsan elkészül

Ha el kell valahová mennie, Szabyest nem készül túl sokáig, számára a legfontosabb, hogy „tiszta” legyen a haja, így erre mindig szán elég időt, de a frizuramosás, szárítás és waxozás sem tart hosszú ideig. „Általában, ha élőben valaki odajön hozzám, és azt mondja nekem, hogy „Te vagy az a hülyegyerek!”, engem ez sem érdekel. Nem tud ezzel bántani, csak nevetek rajta. Később amúgy általában rájönnek arra, mekkora forma vagyok”

Scroll to Top