Survivor Gergő: Ez egy szemét világ!

Nórával sokáig nem árulták el, hogy egy párt alkotnak

A Survivor játékosa igen megosztó szereplője lett a túlélőshow-nak, hiszen ahelyett, hogy a saját csapatát erősítette volna, folyamatosan arra hajtott, hogy semmiképpen ne ők győzzenek. Mindez nem csak a játékostársai egy részéből, hanem sok nézőből is ellenszenvet váltott ki. Ám Gergő mindezt azért tette, hogy a szerelmét segítse.

 „Úgy vágtam bele a Survivor-be, hogy minden próbát, játékot meg akarok nyerni. Egészen addig a pontig tartottam is magamat ehhez, amíg meg nem láttam Nóra törzsét, ami olyan töketlen fiatal srácokból állt, akiket nem is tudnék férfiaknak mondani. Ekkor döntöttem el, hogy taktikát váltok, s úgy intézem a dolgokat majd, hogy abból Nóra is profitálhasson, mert első pillanatban tudtam, hogy ezek a fiúk nem lesznek képesek maguktól nyerni. Elengedtem hát az önös céljaimat, azt, hogy én ide játszani jöttem. Megszólalt bennem a védelmező férfi, Nóráért játszottam, hogy neki jó legyen, hogy ő biztosan ne essen ki” – magyarázta Gergő.

Máshol edződött

Kemény sport ez. Gergő feketében, szerelés után

A 31 esztendős gazdálkodó fiú hosszú évekig amerikai focizott, így megvan benne a csapatszellem, emiatt iszonyúan nehéz volt az, hogy hátráltassa a társait. „Saját magam és a törzsem ellen mentem, de nem tehettem mást. És nem is a szerelem írt felül mindent, hanem a férfiúi tisztesség, s az, ami egy férfi kötelessége. Meg kell védened a párodat, ha szüksége van rá! Ilyen egyszerű. Sajnálom azokat, akik emiatt bántanak. Minél több embernek vagyok ellenszenves, annál inkább azt érzem, hogy ez egy szemét világ” – magyarázta Gergő, aki idén nyáron hagyta abba az amerikai focit. Nem tagadja, szomorú szívvel búcsúzott a profi versenysporttól. „Egy ideig az USA-ban éltem, mert elnyertem egy ösztöndíjat. Ott szerettem bele az amerikai fociba. Miután hazajöttem, nem hagytam abba, hanem tovább űztem, és egészen a válogatott szintig eljutottam. Imádtam csinálni, mert többek között a legjobb stresszlevezetőnek bizonyult. Minden lelki tehertől megszabadultam a pályán. Ám muszáj volt búcsút intenem neki, mert rengeteg időt elvett, és most már a családban és a vállalkozásaimban van a helye annak a sok energiának, amit az amerikai fociba beletettem. Ez a sportág amúgy egy nagyon bonyolult játék. A sok fizikai tréningen kívül, hetente több órát tanulni is kellett, videókat nézni. Minden meccsre komolyan fel kellett készülni. Mint egy igazi másodállás, olyan volt a számomra.” Gergő azt mondja, anno elgondolkodott azon, hogy talán kint marad az USA-ban, ám végül hazatért, amit már csak azért sem bánt meg, mert így tudott találkozni az élete szerelmével, Nórával.

Scroll to Top