Ronja Forcher: A szerencse gyermeke vagyok!

Annyi csodálatos dolog történt A hegyi doktor újra rendel sztárjával az elmúlt évben, hogy Ronja azt mondja, szívesen visszamenne 2023-ba, hogy ismét átélhesse ezeket.

A hegyi doktor szépséges színésznőjével a sorozat forgatási helyszínén beszélgetünk. Ronja azt mondja, ha visszatekint az eddigi életére a szerencse gyermekének érezheti magát, hiszen annyi lehetőséget kapott, oly sok boldogságot és ajándékot, hogy egy szava sem lehet. „Azzal foglalkozhatok, ami örömmel tölt el és szórakoztat, enyém a világ legjobb férje, csodálatos a családom, imádom a barátaimat, nem utolsósorban egészséges vagyok. Hatalmas áldást jelent mindez” – magyarázta a 27 éves színésznő, majd hozzátette, igyekszik úgy élni, hogy átadhasson mindebből másoknak is, hogy mindig jókedvet sugározzon, s hogy boldoggá tegye azokat, akik körülötte vannak.

Férjével, Felixel

2023 újratöltve

A tavalyi év az egyik legcsodásabb volt mindezidáig Ronja számára, aki határozottan kijelentette, bármikor boldogan újra élné, ha lehetne. A népszerű sorozat Lilli Grubere úgy érzi, szinte szárnyal, s bármit valóra válthat, ha nagyon szeretné. „Olyan, mintha most érne be a termés, amit hosszú évekig gondoztam. Kezdve a zenével, ami mindig is hatalmas álom volt a számomra és most már ott tartok, hogy ezzel is pénzt keresek, kiállhatok a színpadra a közönség elé, és énekelhetek nekik. Aztán, hozzámehettem ugye az én Felixemhez, akivel megtaláltuk a közös kis otthonunkat Berlinben. Elkezdődött valami, ami rengeteg izgalmas dolgot tartogat a számunkra” – sorolta lelkesen Ronja, aki azt érzi, hogy tökéletes csapatot alkot a kedvesével. „Előfordul, hogy keveset látjuk egymást, mert én éppen forgatok, és nem tudok vele lenni, de ha hazamegyek hozzá, annak mindketten örülünk. Boldogok vagyunk együtt. Felix is sokat dolgozik, szintén színészként tevékenykedik, én pedig mindenben támogatom őt és ő is engem.”

Ronjával a holnap megjelenő telenovella magazinban egy hosszabb interjút olvashatnak, amelyben többek között arról is mesél, hogyan volt képes egyhuzamban 55 km-t legyalogolni egy jó cél érdekében.

Scroll to Top