Rácz Jenő rágalmazással vádolja Istenes Bencét

Továbbra sem csitulnak az indulatok a vasárnap esti Istenes Bence – Rácz Jenő bokszmeccs körül. A találkozó győztese ma az RTL Reggelijének volt a vendége, s elmondta, nem igaz, hogy a mérkőzés közben ordenáré dolgokat mondott az ellenfelének…

Istenes Bence a Sztárbox fő összecsapásának eredményhirdetését követően nem akart kezet fogni a győztes Rácz Jenővel. Ott a ringben egyből magyarázatot adott erre. Közölte, a sztárséf küzdelem közben ordenáré dolgokat kiabált neki, s ezért nem érdemelt kézfogást. Rácz Jenő a Reggeliben sok mindenről beszélt, többek között kijelentette, hogy nem mondott semmi olyat, amit az ellenfel állít róla. Elmagyarázta, a fogvédő miatt eleve nem lehet túl sokat beszélni. Azt azonban elismerte, hogy szavakat mondott, ilyesmiket, hogy: „Na gyere!”, illetve „Ennyit tudsz?!” Rácz emellett még annyit közölt, hogy: „A rasszizmusra kitértem.” Ezzel arra utalt, hogy Istenes az összecsapás előtti napokban olyan tartalmat is megosztott az egyik közösségi oldalán, amelyben Ráczot mások a cigány származása miatt gyalázták. (Amiért amúgy utólag a műsorvezető elnézést kért.)

A séf azt azonban határozottan kijelentett, ordenáré dolgokat nem mondott, ha Istenes ezt állítja, bizonyítsa be, amúgy pedig rágalmazást követ el, hiszen olyat állít róla, amit nem tud bizonyítani.

A műsorvezető, Miller Dávid arra is rákérdezett, Rácz mit szólna egy esetleges visszavágóhoz. A vasárnapi győztes erre azt válaszolta, a lehetőség itt volt Istenes előtt, de ha nem tud beletörődni a vereségébe, akkor csináljanak úgy, mintha ez a visszavágó már meg is történt volna, s az a találkozó Istenes győzelmével zárult. „Menjen haza, bontson ki egy pezsgőt, ünnepelje meg magét. De engem most már hagyjon békén!” – fejtette ki a véleményét a Sztárbox döntőse.


Scroll to Top