Pelin eltűnik Az Aranyifjúból

Furcsán alakul Az Aranyifjú egyik meghatározó karakterének, Pelinnek a sorsa, s ez összefügg azzal, mi történt az őt életre keltő színésznővel, Buce Buse Kahramannal.

Az Aranyifjú az előző török tévés évad egyik legnagyobb sikere volt, sőt, számos statisztika szerint ez volt a legnépszerűbb történet. Nem csak a főhősök, a Seyrant és Feritet alakító Afra Saracoglu és Mert Ramazan Demir lettek nagy közönségkedvencek, rajtuk kívül más karaktereket is megkedveltek a tévénézők. Köztük volt a Pelint játszó Buce Buse Kahraman is, akit már Az Aranyifjú első évadának befejezése előtt számos ajánlattal kerestek meg.

Buce Buse úgy döntött, elbúcsúzik Az Aranyifjútól, ezért a sorozat forgatókönyvíróinak úgy kellett alakítaniuk a cselekményszálakat, hogy Pelin kikerüljön a történetből. Azt nem áruljuk el, mi lesz majd Pelinnel, hiszen ezek a részek majd csak a későbbiekben kerülnek bemutatásra a TV2-n. Mindenesetre Törökországban a nyár során, s ősz elején mindenki azt várta, mikor jelentik be, hogy Buce Buse milyen szériában lesz látható az új szezonban, ám nemrégiben kiderült, végül nem lesz új projektje. Ezzel párhuzamosan pedig arról kezdtek el írni a lapok, hogy a színésznő leült tárgyalni Az Aranyifjút gyártó OGM Pictures-szel, s Pelin csakhamar visszatér a sorozatba, azaz bekapcsolódik a második évad történéseibe.

Arról, hogy Buce Buse, hogyan élte meg az első évad munkálatait, s hogy milyen nehézségekbe ütközött Pelin megformálása során a heti Telenovella magazinban találnak egy dupla oldalas cikket.


Scroll to Top