Özgü Kaya: A szerelem megrészegít!

A Három nővér Türkanja és Mustafája egy párt alkotnak a való életben. Özgü Kaya és Eren Ören a sorozat forgatásán ismerkedtek össze.

Nem csak a sikert, de szerelmet is hozott Özgü Kaya számára a Három nővér. Bár a színésznő nem annyira romantikus alkat, mint az általa megformált Türkan, de ő is mindig hitt a szerelem erejében, s úgy tűnik meg is találta az igazit.

„Sosem játékként fogtam fel a szerelmet, ne szerettem taktikázni. Sokan kicsit üzletnek is tekintenek rá, s fontolgatják, hogy kivel érdemes összeházasodni. Én mindig az igaz szerelmet választanám, szerintem a valódi érzelmek és boldogság áll mindenek felett” – nyilatkozta Özgü.

Barátságból szerelem

Türkan és Mustafa a sorozatban

És hogy milyen a kapcsolata Erennel? A 28 éves színésznő úgy érzi, megtalálta az igazit. A kapcsolatuk barátságnak indult, ám a közös munka során szép lassan az érzelmek is megérkeztek.

„Egy jól működő párkapcsolatot megalapoz, ha először barátoknak vagytok. Így a bizalom is kialakul, s ha ehhez a vonzalom is meglesz, mint ahogy nálunk is történt, nem látom, hogy bármi rosszul sülhetne el. Mondjuk én elég határozott személy vagyok. Ha valamit szeretnék, akkor teszek érte. Ha valakivel szeretnék együtt lenni, küzdök érte. De nem taktikázok, amúgy is rám van írva, ha a másik tetszik. Inkább nem félek kimutatni az érzéseimet. Hiszen nincs is jobb dolog annál, amikor az ember szerelmes. Olyan mintha józanul lenne alkoholtól bódult állapotban, csak lebeg a föld felett” – ekképp mesélt a szerelemről Özgü Kaya.

Özgü és Eren

Bár Eren Ören már egy másik sorozatban szerepel, a Korkma Ben Yanindayim-ben, a távolág és a hektikus időbeosztásuk sem tudja a kettőjük kapcsolatát megingatni.

Scroll to Top