Nyerő Páros Joe és Survivor Joe fénysebességgel utazik?

A korábban leginkább az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Varga Miklós, akit persze mindenki Joe-nak hív, tegnaptól két RTL-es műsorban is feltűnik. A 19:45-től sugárzott Nyerő Párosban kedvesével együtt játékosként vesz részt, az utána következő Survivorban pedig (már második alkalommal) ő a játékmester. Joe elárulta, tényleg nagyon nehéz volt egyik produkció után odaérnie a másik kezdésére.

Persze manapság már sok műsor felvételről látható, ennek ellenére a nézők szeretik azt hinni, hogy ami a tévében megy, az éppen most, vagy legalábbis nagyjából most történik. Többek között ezért is van, hogy a tévécsatornák – bár sokszor jelzik azért, hogy ez vagy az a produkciójuk már hónapokkal korábban elkészült – ezt azért nem szokták úton-útfélen hangoztatni. Pláne nem magában a műsorban.

Így, noha nem titok, hogy a Nyerő Párost és a Survivort is a nyáron vették fel, a kicsit felületesebb nézőknek vicces lehetett, hogy este 9 körül Joe még a Nyerő Páros megpróbáltatásaival küzdött Csenge mellett Pusztazámoron, alig tíz perccel később pedig már a Survivor résztvevőit osztotta be törzsekbe a festői szépségű Karib-szigetek egyikén.

Amúgy az az érdekesség, hogy Joe valóban nehezen ért oda egyik produkcióból a másikba, de persze nem úgy, hogy minden nap Supermanként átrepülte az Atlanti-óceánt. Részleteket erről a holnap (október 4-én) megjelenő Telenovella magazinban olvashatnak.

Scroll to Top