Németh Kristófnak a családja hiánya lesz a legnagyobb kihívás az RTL új műsorában

Tegnap egy nagyszabású sajtóesemény keretében jelentették be, ki az a 40 híresség, aki rövidesen Franciaországba utazik a Fort Boyard – Az erőd forgatására.

Talán soha nem vett részt ennyi celeb egy produkcióban. A műsorvezető Istenes Bencével, s a játékmester Janklovics Péterrel együtt egészen pontosan 42 hírességet láthatunk majd a képernyőkön a nem kevesebb, mint 24 év után visszatérő francia formátumban, a Fort Boyard-ban. Akkor a TV2 vetítette a formátumot, s civil szereplők küzdöttek benne a fődíjért.

Most, négyfős csapatokban olyan hírességek mérkőznek meg egymással, akik egy része csak látásból ismeri a társait – többek között ez is kiderült a sajtóeseményen. Valamint az is, hogy azért nehéz felkészülni a megmérettetésre, mert senki nem tudja igazán, mire lehet számítani, az RTL pedig nagyon titkolózik. A csatorna képviselői azt mondják, az eltelt 24 év alatt nagyon megváltozott a játék, senki ne induljon ki abból, amit anno a tévében láttak.

Szandi utánanézett a formátumnak

Egyes versenyzők azért élelmesek voltak. Az Exatlont, s a Survivort is megjárt Kocsis Alexandra például elárulta nekünk, hogy kicsit belenézett a 2023-as Fort Boyard-ba, s onnan azért le tudta szűrni, nagyjából mire lehet számítani. Szandi egyébként Kozma Dominikkal, Hunyadi Donatellával és Szalay Bencével került egy csapatba. Így, ha állóképeséget is igénylő ügyességi feladatokat kell majd leküzdeniük, valószínűleg jók lesznek az esélyeik.

A Drága örökösökben, s még sok más sorozatban látható Németh Kristóf is elsődlegesen ügyességi, s logikus gondolkodást igénylő feladatokra számít, ahol majd az óra lesz az egyik ellenfelük. Kristóf társai a megmérettetésben Bódi Sylvi, Frohner Fecó és Noé Viktor lesznek.

Hamarosan indulnak

Maga az erőd

Annyit tudni, hogy a játékosok nemsokára útnak indulnak Franciaországba a felvételek helyszínére, s az is kiderül, hogy nem egyszerre utazik mindenki. Abból a tényből, hogy 8 négyfős csapatba lettek beosztva a hírességek, arra lehet következtetni, hogy négy-négy celeb egy héten át mérkőzik majd egymással, tehát minimum ennyi időt az erődben töltenek, de az is elképzelhető, hogy a győztesek visszatérnek még. Németh Kristóf mindenesetre azt nyilatkozta nekünk az alább megtekinthető videóban, hogy – bármilyen nehézségek is várjanak rá a helyszínen – számára a családja, a gyermeki hiánya jelenti majd a legnagyobb kihívást.

A játékosok

Az előzőkben nem említett hat csapat tagjai a következők: Nagy Alexa, Szőke Rebeka, Solti Ádám és Boráros Gábor; Janicsák Veca, Varga Ádám, Kocsis Tibor és Dobos Evelin; Szorcsik Viki, Molnár Nini, Varga Viktor és Szécsi Zoltán; Molnár Zsolt, Smaltig Dalma, Schumacher Vanda és Henry Kettner; Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Ekhoe és Mentha; Gyenesei Leila, Diaz, Flour Tomi és Járai Máté.

A titokzatos játékosok egy része , akiknek a szerepéről semmit sem lehet tudni

Mellettük még további nyolc hírességnek lesz szerepe a Fort Boyard-ban, de hogy mi, azt nem árulta el az RTL. Ők a következők: Bogdányi Titanilla,Járai Kíra, Singh Viki, Sápi Vivien, Balázs Mercedes, Vásáry Andre, Lill Frakk és Szegedi Fecsó.

Annyit tudni még, hogy a műsor idén ősszel kerül majd képernyőre.

Scroll to Top