Nem érhet véget így A renitens!

A renitens sok embert ragasztott a tévéképernyők elé. Részről-részre egyre többen drukkoltak annak, hogy történjen valami Dobler százados, azaz Atilla és Renata között. Ám elmaradt a romantikus befejezés. Legalábbis egyelőre…

Régóta várt már mindenki egy olyan érdekfeszítő bűnügyi sorozatra, amit A renitens hozott el a magyar televíziók képernyőjére. Az RTL+ online felületén már pár hete teljes egészében elérhető széria, ma érkezett el az utolsó, televízióban is vetített, nyolcadik részéhez.

A sorozat szentimentális történetszála az első epizódokban még talán kissé kuszának tűnt, de az egyre újabb részek bemutatásával már kezdett körvonalazódni egy minden néző számára kedves szegmense a bűnügyi vígjátéknak. A romantikát egy olyan helyről kapta elő A renitens hirtelen, ahonnan a nézők valószínűleg a legkevésbé számítottak volna rá.

Az ellentétek vonzák egymást

A Makranczi Zalán által éltre keltett Dobler századost, a karót nyelt, szabálykövető nyomozót a nyolc rész alatt egyre jobban megbabonázza a takarítónőből átavanzsált szuperhekus csaj, aki pont azzal hívja fel munkatársa figyelmét magára, hogy szinte mindenben különbözik a sokat látott rendőrtől.

Az élet dolgairól teljesen más elveket valló, újdonsült detektívhölgy a kissé vérlázító személyiségével olyan oldalát mutatja meg a mindennapoknak, hogy a már enyhén begyöpösödött fakabátban is megmozdul valami.

A százados elkezdi a Gáspár Kata által megformált Somos Renátát még álmaiban is látni, ahol még a közeledését sem utasítja el azonnal. Ezek a mellékszálként a történetbe ékelt kis jelenetek mindegyike arrafelé mutat már a sorozat közepétől, hogy ennek a két embernek egyszer mindenképpen össze kell jönnie.

Zalán és Kata is készen állnak a folytatásra

De végül egyáltalán nem a várakozások szerint alakult a sorozat befejezése. Az utolsó részben, a Renáta miatt még egy verekedésbe is belekeveredő zsaru bár már elindulni látszik a régen várt randira, végül nem érkezik meg kedvenc kínai éttermébe.

Így zárul a sorozat. Pontosabban az első évad. És nagyon. de nagyon reménykedünk benne, hogy lesz folytatás. Ami a nézettségi adatokat elnézve szinte biztosnak látszik. Bár hivatalos bejelentés még nem történt az RTL részéről. És ha így lesz, ha nyáron elkezdik forgatni az új szezont, akkor abban is biztosak lehetünk, hogy Atilla és Renáta románca is folytatódni fog…

Scroll to Top