Nagy Ő Emőkét a férfiak gyakran beképzeltnek tartják

Sokan hiszik azt róla, de nem plasztikáztatott. Csak a száját töltette fel

A Nagy Ő csinos szereplője azt vette észre, hogy a pasik általában nehezebben nyitnak felé. Emőke szerint lehet, hogy ez a külsejének tudható be, vagy annak, hogy a férfiak azt gondolják róla, túlságosan fenn hordja az orrát. Pedig szerinte ez egyáltalán nem jellemző rá. Sőt!

A Nagy Ő gyönyörű versenyzője tíz éve költözött ki Erdélyből Németországba, s egy kőolajfinomító cégnél dolgozik. Emőke adminisztrációs munkát végez egy irodában, és néhány kolléganőn kívül, szinte csak férfiak veszik körül. A szőke szépség ugyan bőven válogathatna, számára a munkahely tabunak számít, ha szerelemről van szó. „Nem szeretem a privát életemet keverni a munkával. Egyébként pont emiatt, mert ennyi pasival dolgozom együtt, erős karakter kell, hogy legyek. Nem szabad túl kedvesnek lennem senkivel sem, mert sokan vannak, és ha egy valaki azt látja, hogy szimpatikusnak találom, a többiek is egyből bepróbálkoznak nálam. Így kicsit távolságtartó vagyok a kollégákkal”– mesélte lapunknak Emőke, aki nehezen enged közel magához bárkit is. Ám, ha megvan a kellő bizalom, tud nagyon gyengéd is lenni. „Otthon szeretek romantikázni, a páromhoz bújni. Ha nem dolgozom, akkor ilyen vagyok.”

Emőke imádja a munkáját, a szabadidejében pedig legszívesebben a szenvedélyének hódol: A Nagy Ő szereplője fitness modell, így rengeteget edz. Amikor a konditeremben, a súlyok alatt izzad, azt érzi, hogy most igenis tesz önmagáért, a testéért, a lelkéért, a fizikumáért, és ez mindig feltölti és újabb energialöketet ad neki.

Imád az edzőteremben lenni

„Azt vettem észre, hogy a férfiak általában nehezebben nyitnak felém, lehet, hogy ez a külsőm miatt van, vagy azért, mert azt hiszik, beképzelt vagyok, és fenn hordom az orromat. Pedig ez abszolút nem igaz rám, én közvetlen és barátságos embernek tartom magamat. Egyébként, amikor megismernek engem, általában megkapom, hogy pozitívan csalódtak bennem”– nevetett fel Emőke, aki azt is elárulta magáról, hogy nem szeret felesleges vitákba belekeveredni és a cicaharcokat sem kedveli. Mindig kinyilvánítja a véleményét, mert nem tartja jó dolognak, ha más háta mögött beszél. „Tudtam, hogy nem lesz egyszerű a TV2 párkeresőjében, ha ennyi nőt összezárnak, de nekem akkor is az volt az egyik legfontosabb, hogy ne bántsak meg senkit.”

Mint most már tudjuk, Emőkére a Nagy Ő-ben végül is nem talált rá a szerelem, így tovább keresi az igazit. Szeretem a munkámat, az életemet, s azt is, hogy el tudom magamat tartani. Ám most már így, 31 évesen azt gondolom, kellene egy olyan partner, aki mellett azt mondhatom, készen állok egy új életre. Vele simán visszaköltöznék Magyarországra, vagy haza, Erdélybe is.”


Scroll to Top