Ezek a sorozatok csak 2025-ben érkeznek a Netflixre

Sajnos rossz hírek érkeztek a netflixes szériák rajongóinak, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy rengeteg népszerű produkciójuk csak jövőre tér vissza új részekkel a platformjukra.

A Netflix konkrétan meg is nevezett néhány sorozatot, amelyeket érint ez a bejelentés. Ennek tükrében pedig csak 2025-ben nézhetjük majd meg a Stranger Things, a Wednesday, a Ginny és Georgia, a Virgin River, az Édes magnóliák, A megfigyelő, a Puszi: Kitty és a Megzsarolva új évadait, ezek következő epizódjaira tehát már biztosan várni kell még egy évet.

A Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadának felvételei egyébként már idén elkezdődtek, jelent is már meg forgatási kép, amelyen Maya Hawke (Robin) és Joe Keery (Steve) láthatók, de az utómunkák olyan hosszasnak ígérkeznek, hogy végül csak 2025-ben láthatják viszont Tizenegyet és a barátait a sorozat rajongói.

A Wednesday második évadát idén áprilisban kezdik el forgatni Írországban, a Ginny és Georgia, az Édes magnóliák és a Virgin River esetében pedig több más faktor miatt csúszik a premier. A Virgin River 6. évadának forgatását például csak tavasszal lehet elkezdeni Vancouverben az időjárás miatt. Illetve a csúszásokban minden bizonnyal nagy szerepe volt a tavalyi hollywoodi író- és színészsztrájknak, amelyek miatt sok, 2023-ra időzített forgatást csak idén tudnak elkezdeni.

Ami jön 2024-ben

Természetesen a Netflix nem csak rossz hírt hozott, az eltolt bemutatójú projektek mellett azokat a sorozatokat is bejelentették, amelyek viszont idén már biztosan új évaddal rukkolnak elő a legnagyobb streamingplatformon: többek között 2024-ben megnézhetjük majd a Squid Game – Nyerd meg az életed, A Bridgerton család, az Éjjeli ügynök, a Cobra Kai, az Emily Párizsban és A diplomata legújabb évadait is.

Scroll to Top