Eva Longoria megosztotta a hálószobatitkait

Eva Longoria sokrétű nő, ezt pedig a nyitott személyisége is bizonyítja. Sosem zárkózott el attól, hogy kimondja a véleményét, és brutálisan őszinte legyen a magánéletével kapcsolatban.

A Született feleségek Gabrielle-je nemrég még magához képest is őszinte volt egy interjúban, egyesek szerint talán egy kicsit túl sok információt is elárult magáról, pontosabban a hálószobai aktivitásáról.
Eva egyébként nemcsak színésznőként ismert, hiszen már producerként és rendezőként is kitaposta az útját, legutóbbi filmjét, a Flamin’ Hot – Egy pikáns sikertörténetet a kritkusok többsége a vállára emelte. Persze leginkább a Született feleségek című sorozatban Gabrielle Solis megformálásáról ismert, amiért számos díjat és jelölést kapott.
A 48 éves színésznő mindig is nyíltan beszélt a szexuális életéről, sosem zárkózott el attól, hogy beavassa a nagyközönséget az élményeibe. Nemrég azonban kifejtette ezzel kapcsolatban azt is, hogy szereti, ha megkötözik szex közben, sőt, hozzátette, egyáltalán nem idegenkedik attól, ha egy selyemkendőt használnak e célra.”

A férfi legyen domináns!

Eva elmondta továbbá, hogy azt preferálja, ha a férfi veszi át az irányítást, miközben ő aláveti magát a partnerének. „Van valami nagyon szexi abban, ha valaki alárendelt” – mondta ezzel kapcsolatban.
Egy másik, korábbi interjújában a színésznő kifejezte, hogy azt kívánja, bárcsak a férfiak „tudnák, hogyan kell megérinteni a nőket”. Elmondása szerint sokszor ő tanította meg a szeretőit arra, hogyan kell teljesíteni az ágyban. „A partnereimet megtanítottam a szexre, bár minden alkalommal, amikor így tettem, elhagytak, és egy másik nőnek mutatták be a »tudományukat«.”
Eva természetesen régi dolgokról beszélt, hiszen 2016 óta él boldog házasságban a harmadik férjével, Jose Bastonnal.

Scroll to Top