Éden Miri sírt, amiért kiejtette magát

Valóban csak magát okolhatja, kész volt a taktika, de hiába

A gyönyörű lány sokat sírt, és nagyon haragudott magára, amiért egy meggondolatlan döntést követően kirakatta magát az Éden Hotelből. Miri azt mondja, ennek nem így kellett volna történnie, mert sokkal több lett volna még benne, amit meg akart megmutatni a nézőknek. Ugyan a játék véget ért számára, Miri bízik abban, hogy a média világában maradhat, mert igencsak megtetszett neki ez a közeg.

Miri azt mondja, nem számított arra, hogy ilyen hamar távoznia kell majd az Éden Hotelből, mert szerinte jól játszott, és sokkal tovább is bent maradhatott volna, ha… Ha másképp dönt… „Csak magamat okolhatom. Hatalmas butaságot csináltam, de az az igazság, hogy elfáradtam fejben. Szerintem látszott rajtam mindez, és az is, hogy feszült vagyok. A párválasztón Kendy mögé álltam be, de Zsófi már eleve ott állt. Ez volt a bökkenő, mert az új beköltöző felírhatott egy nevet, aki védett lett, és Fanni Zsófit jegyezte fel, amit én sejthettem volna. Ha végiggondolom a dolgokat, nem így cselekszem, de véletlenül Kendy-t választottam. Ezzel pedig ki is ejtettem magamat”– mesélte Miri, aki nem tagadja, mennyire szomorú volt a ceremónia után, közben pedig iszonyúan haragudott, hogy ekkora hülyeséget csinált. Napokig nem sikerült túltennie magát az egészen, és sokat sírt. „A reptéren aztán, amikor hazafele indultam, elkezdtem zokogni. Kiborultam, annyira rosszul érintett, hogy ennyi számomra a játék. Kegyetlen volt.”

Modellként pár kilóval kevesebbel

Miri azt is hozzátette, hogy a fiúk közül senki sem dobogtatta meg úgy igazán a szívét, és nem tudta volna elképzelni, hogy bárkivel összejöjjön. Ennek ellenére nem bánta meg, hogy részese lehetett a párkereső műsornak, és bízik abban, hogy a szereplését sikerül kamatoztatnia a jövőben. „Semmit nem veszítettem azzal, hogy benne voltam az Éden Hotelben. Rengeteg csodás pillanatot köszönhetek a műsornak. Életre szóló élményt jelentett a számomra. Annak ellenére, hogy így, visszanézve az adásokat, értek meglepetések. Az ember azt hiszi bent, hogy mindent tud, aztán rájön, hogy igazából fogalma sincs semmiről. Engem is ki akartak tenni már az elején, amit nem is sejtettem. Ez volt számomra talán a legmeglepőbb.”

Miri korábban keresett modell volt, a lány pedig imádta is ezt csinálni. „Tavaly szeptember óta van egy kis szünet és nem tudom, hogy ez most a vége vagy sem… Eljött az a pont, amikor azt éreztem, elfáradtam, nem csak mentálisan, hanem testileg is. Feljött rám hét kiló nagyjából a semmiből, és ebből kialakult egy testképzavar, ami a mai napig tart. Annyira eldurvult a dolog, hogy el kellett otthonról vinnem a mérleget, mert betegesen mértem magamat” – mesélte őszintén a gyönyörű lány, aki hozzátette, nem szeretné feladni a modellkedést, ha olyan munka jön, ami miatt nem kell hónapokig külföldön lennie, azt azért szívesen elvállalja. „Hálás vagyok, amiért bejárhattam a fél világot. Valóra vált az álmom, hiszen két évig teljes időben modellként dolgoztam. Nekem csak ez volt a bevételi forrásom. Büszke vagyok erre” – mondta Miri, akitől azt is megkérdeztünk, hogy mi lesz, ha nagy lesz. „Még nem tudom. Kicsit elveszve érzem magamat, azt tudom, hogy szeretem a mozgást, és a média világát is. Szívesen lennék műsorvezető, eszméletlenül érdekel a dolog.”


Scroll to Top